инсталация на VS2015 на MicroSD card?
С всички updates на VS2015 място на C:/, където е windows-a, почти не остава. Възможно ли е техничски инсталация на VS2015 на MicroSD card като някакво не лошо решение? Ако да, работи ли добре? Идеи...
С всички updates на VS2015 място на C:/, където е windows-a, почти не остава. Възможно ли е техничски инсталация на VS2015 на MicroSD card като някакво не лошо решение? Ако да, работи ли добре? Идеи...
Аз съм пробвал да спестя място на С като инсталирам VS на D, но ефектът не е кой знае какъв. Доста гигабайти ще отидат в С където и да го инсталираш.
Не знам кои курсове си минал и кои ти предстои да караш, но в даден момент при мен стана трагично (на бази данни специално), така че може би трябва да помислиш за друго решение - увеличаване на С партишъна, нов диск, или нещо друго по-генерално.
И аз не мога да разбера защо по дяволите след като посочим друг дял, заетото място на системня дял остава същото! Ако някой има идея защо се получава така и има ли начин да се промени, ще се радвам да го сподели.
Здравейте колеги, аз съм се опитвал да постигна ефект, при който на състемния диск не се заема никакво място, но е малко завъртяно. Трябва да се симулира системност на този драйв, на който искате да го инсталирате.
На кратко следния линк може да е полезен.
https://www.placona.co.uk/1196/dotnet/installing-visual-studio-on-a-different-drive/
Тенкс на всички. Сега опитвам с разни трикове, които насъбрах и от други форуми и ще пиша ако се постигне резултат и как би било най-добре.