Loading...
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Аз съм пробвал да спестя място на С като инсталирам VS на D, но ефектът не е кой знае какъв. Доста гигабайти ще отидат в С където и да го инсталираш.

Не знам кои курсове си минал и кои ти предстои да караш, но в даден момент при мен стана трагично (на бази данни специално), така че може би трябва да помислиш за друго решение - увеличаване на С партишъна, нов диск, или нещо друго по-генерално.

2
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

И аз не мога да разбера защо по дяволите след като посочим друг дял, заетото място на системня дял остава същото! Ако някой има идея защо се получава така и има ли начин да се промени, ще се радвам да го сподели.

1
01/04/2016 21:18:00
Alex0101 avatar Alex0101 374 Точки

Здравейте колеги, аз съм се опитвал да постигна ефект, при който на състемния диск не се заема никакво място, но е малко завъртяно. Трябва да се симулира системност на този драйв, на който искате да го инсталирате. 

На кратко  следния линк може да е полезен.

https://www.placona.co.uk/1196/dotnet/installing-visual-studio-on-a-different-drive/

1
villyjord avatar villyjord 175 Точки

Тенкс на всички. Сега опитвам с разни трикове, които насъбрах и от други форуми и ще пиша ако се постигне резултат и как би било най-добре.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.