Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Не съм сигурна, за това все пак питам add element и най-вече add child елемент на edit project каква фукнционалност трябва да имат ?
За първия въпрос:
Тези са останали от тестовете по функционалността и правилното дефиниране на проекта. Искахме да има функционалност за създаване на собствена transition схема, но отпадна. Тези бутони не са необходими, не ги взимай предвид. Ще направим нови екрани, за да не се бъркат и другите. Благодаря.
За back-end issue и начина по-който се прехвърля статус:
Има отделен endpoint, който прави това:
http://softuni-issue-tracker.azurewebsites.net/Help/Api/PUT-issues-id-changestatus_statusId
Да видях го и аз в последствие, благодаря.