Въпрос относно такса за изпит!
Здравейте!
Преведох таксата за изпита Programing basics по банков път, но все още ми стои в профила отгоре постa за записване. Как да разбера дали съм записан за този изпит?
Здравейте!
Преведох таксата за изпита Programing basics по банков път, но все още ми стои в профила отгоре постa за записване. Как да разбера дали съм записан за този изпит?
Веднага щом си платил би трябвало в пощата да имаш имейл с успешно заплащане за еди-кой си изпит.
Банковите преводи, мисля че ги въвеждат ръчно. Затова потвърждението излиза по-късно. Не се притеснявай тук пари не се губят.
В профила си имаш опция " плащания " Там подробно пише датата и часа, кога са преведени парите. Типа на плащане, преведената сума и статус. Провери там какво ти пише.
След превода не получих мейл за потвърждение.
А трябва, провери дали пак всичко си въвел правилно, щом си превел по банков път би трябвало да имаш извлечение, че си заплатил дадена сума за даден предмет, според мен ако го представиш това нещо на изпита, няма да има проблем. НО, за всеки случай утре звънни и питай, или пиши на имейла :)
Благодаря!