Loading...

Във форума е въведено ограничение, което позволява на потребителите единствено да разглеждат публикуваните въпроси.

alexandra_ruseva avatar alexandra_ruseva 24 Точки

[Team building] Хайде да се запознаем 2016

Христос Воскресе!

Като голям почитател на курсовете на SoftUni на тема дигитален маркетинг осъзнавам, че едно от най-ценните неща на такъв род обучения е различните хора, с които се срещаш. И тъй като този път пропуснах възможността да се запиша присъствено, бързам да инициирам виртуално запознанство с вас и създаването на мини общност, в която да обменяме опит и резултати по време на обучението. 

Аз се казвам Александра и началото на моята кариера в дигиталния маркетинг беше поставена на точно един такъв курс тук, в SoftUni, само преди три месеца. Наученото ми даде кураж да отворя собствена агенция за маркетинг в социалните мрежи, но сега имам голяма нужда от обучение в сферата на SEO и Google AdWords, че съм я закъсала :) И ето ме тук. 

Ще се радвам да разбера вие защо сте тук, а може би и кой ще е сайтът (facebook страницата), върху който ще си правите домашните (дано не се сметне за реклама)

Поздрави!

 

Тагове:
12
Digital Marketing & SEO
Yordanov1977 avatar Yordanov1977 17 Точки

Воистина Воскресе!

Здравей, АЛександра!

И аз съм тук, за да се науча как се прави дигитален маркетинг и за да мога един ден да стана професионалист в тази област.

Харесва ми динамиката, новостите, нуждата от креативно мислене, работата по разнообразни проекти и т.н. Поздравления за проактивността да започнеш собствен бизнес. Сайтът чрез който  предлагаш услугите си  http://www.mamdnes.com ли е ?

Опитах се да го отворя, но ми даде грешка. Би ли проверила какво става? 

1
alexandra_ruseva avatar alexandra_ruseva 24 Точки

Не, това е личният ми блог, може би е добра идея да го заменя с фирмения сайт, който е www.alexandramedia.com. Ее, супер, някой ден ще сме колеги. Ето я и фейсбук страничката на проекта ми https://www.facebook.com/alexandramediaa/, заповядай, макар, че както винаги се случва, обущарят ходи бос :)

1
alexandra_ruseva avatar alexandra_ruseva 24 Точки

Поради някаква причина не мога да коригирам сайта, вече изобщо не го виждам.

2
netpeak avatar netpeak 165 Точки

Само да вметна, че дори и не си успяла да се запишеш присъствено, винаги се намират доста места в залата за желаещи да присъстват на лекциите наживо.

Поздрави,

6
Denytsa avatar Denytsa 5 Точки

Здравейте,

 

Това беше полезна информация, тъй като и аз не успях да се запиша присъствено, а го предпочитам :)

Весели празници на всички!

Поздрави,

Дени

2
zhanayordanova avatar zhanayordanova 7 Точки

Здравейте,

Поздравления за курса!

Казвам се Жана Йорданова, в момента работя като специалист "Маркетинг и продажби" в HR компания, а в свободното си време поддържам мой личен, професионален сайт www.advertissimo.bg - пиша статии за добри рекламни и PR кампании в България. 

Тъй като нямам възможност лично да присъствам на курса, съм на дистанционно обучение :) И с нетърпение очаквам и първото домашно :) 

7
netpeak avatar netpeak 165 Точки

Жана, поздравление за сайта!

Следим го с колегите от доста време – много е як :)

2
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Воистина Воскресе!

Здравейте, аз съм Станимир Стоянов и се занимавам с изработка на сайтове от няколко години. 

Изкарах първият курс, който беше миналата година и видях, че има пропуски. Точно и поради тази причина се записах отново, за да подобря това, което не съм разбрал и да науча нещо ново. Още не съм решил дали да заплатя за изпит, понеже от старият курс имам сертификат и ... не знам какво ще ги правя 2 laugh

Ще работя по сайта, в който предлагам услугите си (webvisuality.com). Писах и в друга тема, че имам още няколко сайта, които мога да дам на хора да анализират и оптимизират. Ето ги и тях:

  • stanimirstoyanov.com
  • ribarnik.com
  • pravipari.net
  • bloodgroupaudi.com
  • burgasnovini.com
  • tqitoi.com
  • quantummediclive.com
  • soldomusltd.com

Ако има хора, които нямат сайтове, нека ми пишат на имейл stoyanov [at] webvisuality.com, за да им дам сайт по който да работят. 

3
09/05/2016 08:58:03
elizabeth83 avatar elizabeth83 1 Точки

Здравейте колеги, Честито Възкресение на всички , много здраве и много късмет на Вас и близките Ви.

Изкренни поздравления за курса, очаквах го от една година :)

Името ми е Елизабет  Димитрова, Частен Банкер съм, занимавам се с маркетинг, продажби и финанси, записах се в курса Digital Marketing, защото според мен продажбите "face to face" в даден момент ще останат на заден план в бързо развиващият се виртуален свят изпълнен с нови и нови технологии и продажбите чрез Дигитален Маркетинг ще бъдат много печеливша страна в пазарната икономика. Аз нямам все още свой сайт и бих искала да помоля  колегата  v1ppers0nn за малко съдействие, за да мога да се справя с моят проект и да науча малко повече практически.

Предварително  благодаря,

Елизабет

1
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Всички сайтове са запазени, Ако някой не си вземе сайта, ще пиша кой сайт е останал :)

0
phenya87 avatar phenya87 3 Точки

Здравей, Станимире,

Виждам, че Бургас новини е останал незачеркнат - свободен ли е все още? Нямам си сайт и ще ти бъда много благодарна, ако имаш възможност да ми предоставиш някой от твоите, за да работя по него!

Поздрав,

Дени

0
stenlitrav avatar stenlitrav 6 Точки

Поздравления за идеята и групата!

Аз също мога да предложа хостинг и да направя на поддомейни сайтове на wordpress и който иска с безплатния тул на yoast да си го оптимизира без проблем. Вече съм и в групата (ако админа ме приеме ;), който има инетес да пише и там.

Успех на всички!

5
03/05/2016 12:21:28
nellysiko avatar nellysiko 5 Точки

Здравейте, казвам се Нели и ще присъствам online на курса, защото не съм в България.

Интересът ми към Digital Marketing започна от една моя приятелка Google Adwords Specialist - тя ме запали и сега много бих се радвала да се развивам в тази област.

Поздравления за групата страхотна идея - вече се присъединих.

Успех на всички! Ще се запознаем на живо на изпита, до тогава ще си пишем:)

3
MarinaStoichkova avatar MarinaStoichkova 3 Точки

Здравейте, страхотна идея да се запонзнаем.

Аз се казвам Марина. Дълги години съм работила във финансовата сфера, но това не е моето място. Изкарах курс по WoidPress преди дни в Софт Уни и много се запалих. Направих два сайта на приятели, продължавам с близки, докато се усъвършенствам:) Имам си блог, не пиша често, но все пак. Всичко свързано с дигитален маркетинг ми е интересно. Не мога да живея без Интернет и социални мрежи.

Комуникацията във фейса ми е по-любима.

Лека вечер на всички:)

1
danyboyadzhieva avatar danyboyadzhieva 8 Точки

Здравейте :) Страхотни сайтове имате. Разгледах ги всичките дори и следя вече няколко във facebook. 

Казвам се Даниела Бояджиева и съм тук по чиста случайност. Приятелка ми сподели за курса. Всъщност тъкмо правих друг. Имам 2 блога: 

Опит 1: alarline.wordpress.com

Опит 2: http://danyboyadzhieva.com/

Страничката ми във фб: https://www.facebook.com/DanyBoyadzhieva-1656475414610420/?fref=ts

Интересът ми към онлайн маркетинга се зароди постепенно. Когато останах вкъщи за по-дълго време и в търсене на себе. Случайно получих неочакван подарък --> онлайн курс .. съвсем скоро още един .. !??! Някак си нещата ме теглиха сами насам. Имам мнооого идеи за онлайн бизнеси, за които си търся партньори. Имам нужда от знания, които се надявам тук да получа и да се запозная с хора, които са на същата вълна. А защо не й да направим нещо заедно. 

Благодаря на целия екип, за това изживяване, което тепърва започва. Първата лекция много ми хареса. Не очаквах да сме толкова хора в залата. Ще се радвам да общуваме и да споделяме. 

Усмивки за всички :) 

2
ZhivkoVasilev7 avatar ZhivkoVasilev7 4 Точки

Здравейте, казвам се Живко и за първи път се пускам на такъв тип куросве. По SEO и Digital Marketing се запалих съсвем случайно, тъй като работя в една новооткрита туристическа агенция - www.gptravel.bg и гледам да помагам с каквото мога в областта. Много се радвам също, че ще имам възможността да се запозная и да се уча от хора по-вещи от мен в тази сфера. 

Поздрави smiley

2
04/05/2016 01:35:34
V_Ivanoff avatar V_Ivanoff 45 Точки

Здравейте,

Казвам се Вълчо Иванов. В момента работя като системен администратор и от време на време като дизайнер на рекламни материали. Запалих се към Web дизайна от известно време и ето ме тук в курса. За момента нямам личен сайт, но се надявам скоро и това да стане. Присъединих се към групата във фейса :)

1
Yanika avatar Yanika 0 Точки

Здравейте!

Приятно ми е да се запознаем казвам се Яна Масларова. Надявам се, че курсът ще бъде полезен и практически насочен. За съжаление ще присъствам on-line. Успех на всички!

Поздрави!

 

0
atombg avatar atombg 6 Точки

Аз съм Олга Ворошилова, специалист по графичен дизайн, художник и дизайнер.
За съжаление от години не ми остава време да поддържам сайта си - dreamart-bg.com
Имам определен опит в изработката на сайтове, но както гледам тендентицята е не да ги правим, а да ги поддържаме. Няма смисъл от сайта, който е непосещаем.
Така се получи с моя проект http://www.efi-ora.com/bg/
Он-лайн магазин за часовници. Направих го за моя приятелка и честно да се призная, не се справих. 
Тъй като не съм българка и родният ми език е руски, започнах да се обучавам за SEO от руски източници. Но те основно са направени за yandex-търсачката. Разбрах за курсовете в СофтУни и веднага се записах он-лайн.
На доста години съм -), радвам се на професионализма на младите лектори. Готова съм да помагам в моята сфера: предпечат и печатници. И желая на всички да имате успешни сайтове с добра конверсия и постигане на отличен резултат.

3
jorodr avatar jorodr 1 Точки

Само да споделя, че на мен сайта за часовници много ми харесва! Явно си много критична към работата си! :)

1
atombg avatar atombg 6 Точки

Благодаря за оценката.
Сайтът е моя идея, дизайн и структурата, но изполнението е на една варненска фирма. побоях се да правя сама е-магазин.
Не се справих с SEO, сайтът няма продажби. Затова написах, че не се справих.
Иначе работеп над този проект доста време.
Затова съм на този курс, надявам се нещата ще тръгнат.
 

1
DianaPetrovaIlcheva avatar DianaPetrovaIlcheva 6 Точки

Здравейте, казвам се Диана Илчева!

За курса научих от интернет само два дни преди началото му, тъй като създадох блог преди известно време https://ibicobg.wordpress.com/ и исках да го популяризирам. Идеята ми беше да привлека повече трафик към сайта ни http://www.ibico-bg.com , защото голяма част от хората вече ни намират он лайн. Та така се озовах тук, но след пъравата изгледана лекция наистина разбрах, че това ми харесва и че курса си заслужава. Надявам се да усвоя максимално преподадените неща и да постигна завидни резултати в позиционирането на сайта и блога.

Пък кой знае може да стана и професионалист в тази област... :) и да се занимавам основно с това

4
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.