[Team building] Хайде да се запознаем 2016
Христос Воскресе!
Като голям почитател на курсовете на SoftUni на тема дигитален маркетинг осъзнавам, че едно от най-ценните неща на такъв род обучения е различните хора, с които се срещаш. И тъй като този път пропуснах възможността да се запиша присъствено, бързам да инициирам виртуално запознанство с вас и създаването на мини общност, в която да обменяме опит и резултати по време на обучението.
Аз се казвам Александра и началото на моята кариера в дигиталния маркетинг беше поставена на точно един такъв курс тук, в SoftUni, само преди три месеца. Наученото ми даде кураж да отворя собствена агенция за маркетинг в социалните мрежи, но сега имам голяма нужда от обучение в сферата на SEO и Google AdWords, че съм я закъсала :) И ето ме тук.
Ще се радвам да разбера вие защо сте тук, а може би и кой ще е сайтът (facebook страницата), върху който ще си правите домашните (дано не се сметне за реклама)
Поздрави!
Не, това е личният ми блог, може би е добра идея да го заменя с фирмения сайт, който е www.alexandramedia.com. Ее, супер, някой ден ще сме колеги. Ето я и фейсбук страничката на проекта ми https://www.facebook.com/alexandramediaa/, заповядай, макар, че както винаги се случва, обущарят ходи бос :)
Поради някаква причина не мога да коригирам сайта, вече изобщо не го виждам.