Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
ugdaka avatar ugdaka 4 Точки

Java Fundamentals -> TECHNOLOGIES FUNDAMENTALS

Здравейте, 

моят въпрос е, как като сега завърши моето обучение по Java да запиша Software Technologies или както е програмата натам?  Малко ми е объркано, кога ще имаме избор, тази група, които сме ние...

Тагове:
2
Въпроси за SoftUni
martinski avatar martinski 68 Точки

Май всеки си задава този въпрос :) Според мен ,като мине поправката по Java ,който е в неделя(сега), ще излезе информация по записването.Просто изчакват да се мине поправката.

0
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

И аз си го задавам този въпрос всеки ден. Хората, които са карали Programming Basics от Януари насам, вече имат опция за записване на Tech module, че някои даже са се и записали. Казват, че записването е до 12 Май. Не знам какъв е смисълът да се изчаква да мине поправката, за да имаме възможността да се запишем и ние, при положение, че така като погледнах програмата на курса, се оказва, че отново ще минем през материала от Java Fundamentals и отново ще имаме изпит. 

1
ugdaka avatar ugdaka 4 Точки

Може да смятат, че ние ще пропуснем Basic, не знам и аз.... момичетата от офиса ми казаха да им пратя e-mail.

0
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

Според мен тези, които искат да запишат Java ще го направят независимо от всичко. А пък тези, които разчитат на късмет да си вземат изпита, може би трябва да запишат Tech module преди да продължат напред. Така че записването може да бъде отворено и сега, независимо от изпита. И тези, които сме сигурни какво искаме, да се запишем и да ни е мирна глава, пък другите да решат след изпита.

1
08/05/2016 11:41:41
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

следващата седмица всички студенти от модул Fundamentals - март 2016, ще получат имейл с подробна информация относно предстоящите модули и възможностите пред тях.

4