Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
И аз си го задавам този въпрос всеки ден. Хората, които са карали Programming Basics от Януари насам, вече имат опция за записване на Tech module, че някои даже са се и записали. Казват, че записването е до 12 Май. Не знам какъв е смисълът да се изчаква да мине поправката, за да имаме възможността да се запишем и ние, при положение, че така като погледнах програмата на курса, се оказва, че отново ще минем през материала от Java Fundamentals и отново ще имаме изпит.
Може да смятат, че ние ще пропуснем Basic, не знам и аз.... момичетата от офиса ми казаха да им пратя e-mail.
Според мен тези, които искат да запишат Java ще го направят независимо от всичко. А пък тези, които разчитат на късмет да си вземат изпита, може би трябва да запишат Tech module преди да продължат напред. Така че записването може да бъде отворено и сега, независимо от изпита. И тези, които сме сигурни какво искаме, да се запишем и да ни е мирна глава, пък другите да решат след изпита.