Tech module - виждате ли вече курсовете
Здравейте,
Правих едни рокади, прехвърляния на такси и презаписвания и не съм сигурен дали съм записан в Tech module. Някой вижда ли вече първия курс от Тех модула в програмата си?
Здравейте,
Правих едни рокади, прехвърляния на такси и презаписвания и не съм сигурен дали съм записан в Tech module. Някой вижда ли вече първия курс от Тех модула в програмата си?
Аз също не виждам избор за записване на група по този модул..
Здравей!
Като влезеш в профила си има една схема с различните модули. В момента в който си платих за TechModule и той веднага ми светна в оранжево. До преди това ми светеше само Programing basics, a сега ми светят и 2-те. Може би това ще ти послужи за ориентир дали си записан.
Поздрави.
Аз имах предвид да се е появил Programming Fundamentals или там както се води (този, който пак е като basics) в таба Софтуерно инженерство. Там където са виждат активините и неактивните курсове и където като кликнеш се отваря самия курс с темите в него.
Като отвориш обучения има TECHNOLOGIES FUNDAMENTALS, но към него няма курсове все още, а към другите от PROFESSIONAL MODULES има активни курсове. Това не означава, че не си се записал успешно за Tech модула. И при мен няма активни курсове, но предполагам ще качат нещо за първия курс до края на седмицата.
Когато се появи първият курс, ако нямаш опция да качваш домашни (ако в курса има домашни), тогава ще означава, че не си се записал успешно. Отиваш на рецепция и ще оправят объркването, ако има такова.
Да, благодаря! Интересуваше ме дали другите го виждат, защото вече е 13.05 и очаквах да е излезнало и се осъмних, че има проблем при мен. Благодаря за отговора!
Прав е колегата. Влез в профила си и виж дали това, което си записал е в оранжево.
И аз правих рокади, но първия курс не го виждам все още. Предполагам, че скоро ще го качат в сайта.
На плащанията изписва http://www.img-share.eu/f/images/194/UntitledF1yNEnq.png
Може там да погледнеш, при мен е неактивно,защото не съм платил още.