Certificate
Здравейте колеги,
сертификатите вече са качени в сайта, но забелязъх че на exam пише "0" часа, ако може да го оправите @RoYaL.
Regards
Здравейте колеги,
сертификатите вече са качени в сайта, но забелязъх че на exam пише "0" часа, ако може да го оправите @RoYaL.
Regards
При мен пише 0 при Еxam, Team Project Defenses и Course introduction.
Мисля, че никога не сме ги включвали в хорариума. Ще го обсъдим и поправим, ако евентуално не трябва да е така :)
Здрасти Роял, прегледайте и серфиката за Programming basics december 2015. Там също имаме нули на ментор мийтингс. Мерси
За Team Project, примерно няма как да ги пишете пък и не е задължително, но за Exam ще е хубаво да си ги пише часовете.
Regards
При другите ми сертификати от редовната програма навсякъде са си маркирани и изпитите и тиймуърка, но дори и да решите да няма числа, е редно да не стои и 0. По-добре нищо да не пише, отколкото нула.
Съжалявам, ако звучи като издребняване, но при кандидатстване по някои европейски проекти, гледат имало ли е изпит или не /нямам предвид за проекти в IT сферата за такива не съм дорасла още /.
Срещу "Exam" може да сложите нещо от рода на "Yes" , "Passed" , "Taken" etc., ако часовете са проблем.
"0" изглежда доста нулево/никакво, все едно не си се явявал.
Regards
@RoYaL - Благодаря за корекциите с часовете по сертификата !
Regards
Има ли някъде образец на този сертификат да видя какво представлява?
Като влезеш в страницата на курса горе в дясно над Трейнъра.
Regards
Имената ти, текст (успешно приключен курс, темите през които си преминал (темите по график) и съответно часовете им, оценката ти / 6).