Въпроси касаещи студенти от прием Sept/Nov 2015, изпити, оценки, стипендии
Здравейте, след днешната лекция така и не разбрах за изпитите, завършването на модула и проекта във втората част от модула.
Като студент от прием September 2015 имам следните въпроси:
- Отлична оценка от Programming Basics 2015 (изпита, който беше с битови операции) признава ли се за оценка по текущия Programming Fundametals? Ще ни бъде ли отразен като издържан за текущия модул?
- Ако сме били стипендианти във (Fundametals Sept 2015) и сега си продължаваме като такива в Tech Module, какви ще са изискванията към този модул за да продължим със стипендиантски статут след като мине целия модул?
- Колко и кои са всички оценки, който ще имаме в целият модул?
- Във Software Technology курса единствено проекта ли ще формира оценките ни или ще има и изпит на избрана технология?
Някой неща може да са отговорени вече, но не и за нас които сме Sept / Oct 2015.
Просто ме интересува какви са изискванията по целия модул за нас, за да знаем на какви изпити трябва да се явяваме, какви оценки трябва да имаме, кое се признава, кое не. Според мен е добре всичко това да е ясно от сега за да няма проблеми за вбъдеще тип: (Не си минал Х курс или нямаш Х оценка и не можеш да продължиш стипендиантския си статус за следващите модули.)
Очаквам отговор от някой компетентен член на екипа на СофтУни.
Благодаря! :)
Тоест сега ще трябва да повторим някакъв изпит, за който сме минали материала? Доста нелогично звучи.
Преди около седмица в друга подобна тема получих ето този отговор:
Това твърдение си противоречи с това, което ми отговорихте. Според мен, а и не само няма никаква логика да преповтаряме материал, които сме минали и затвръдили преди време.
Общата оценка за Tech Module средно-аритметично от 2те оценки, които получим през него ли се получава (Programming Fund + Soft Tech) / 2 ?
Защо всеки ден получаваме различни отговори на едни и същи въпроси? По време на лекцията днес в sli.do зададох абсолютно същия въпрос дали се признава оценката ни по първата част от курса и отговорът беше - Да. Няколко часа по-късно вече е - Не.
От 2 месеца се обсъжда това във форума и до сега 4 -5 човека дават различни отговори след което темите се изоставят.Мисля че е време да се каже окончателно :D