Резултати
Имате ли вече резултати от изпита на (15.05)? Тъй като един от колегите каза, че вече има оценка.
Имате ли вече резултати от изпита на (15.05)? Тъй като един от колегите каза, че вече има оценка.
На мен ми излязоха резултатите също.
И при мен има оценка, както и кредити с проценти, което ми се стори много забавно. :) Имам 2.6666 кредита от тоя курс :D
На мен ми пише - Невзет и си седят точките само от отборния проект? При някого друг да е така?
Всеки има някакъв коментар в профила, било то и минимален. До колкото виждам твоя - не си предоставил линк към jira-та или каквото си ползвал.
И на мен ми пише така - Невзет?
Ами пратил съм username & password към JIRA във архивиран файл(.rar) при проверка на домашните ми пише следното -
Retake Exam | 15/05/2016 17:05:00 Статус - Предадено |
Май трябва да изчакаме @Royal да отговори какво се случва.
Здравейте, колеги!
Към оценката на изпита получих следния коментар "Намерените бъгове са добре описани постъпково, но липсват описания. Ясни заглавия.". Ще съм благодарен някой от проверяващите да ми обясни при положение, че бъговете са добре описани на кое точно липсват описания?
Поздрави.
Аз също чакам отговор. Защотото май са проверявани през пръсти
При мен пише че бъговете са адресирани до правилните хора, но не са рапределени по тип. Уж гледах подготовката, но къде е трябвало да посочваме, че например това е security bug? След като е насочен към дивелъпъра, не е ли ясно че бъга е или секюрити, или функционален? В моя случай грешката явно си е в моя телевизор, ама поне да ми стане ясно къде съм сбъркала...
И моят отговор е същият. И аз очаквам обяснение....
Интересното е, че на първия изпит bug-овете ми бяха структурирани по същия начин, а нямах подобен коментар. Даже пишеше, че изпитът е добре направен.
Аз също имам само коментар който го виждам и при други колеги, но въпроса ми е ако е по ниска оценката ще е видя ли и каде трябва да излезне . :)
Реално оценка няма да видиш. По принцип изписва само точките, в случай, че са по-малко от предходното ти явяване на изпит.
И все пак няма ли някой да отговори на въпросите на хората? Обратната връзка е нещо хубаво...
Странно защо аз нямам все още. Имам единствено коментар.
И на мен първо ми излезе само коментар после се появи и оценката :)