Професионална програма
Loading...
Matrix avatar Matrix 1089 Точки

Качеството на звука от видеата - все така зле, не може ли да се направи нещо?!

Здравейте СофтУни, преди време в тази тема ви насочих вниманието към проблема с качеството на звука на видеата. Проблемът не само че не е разрешен, ами имам чувството че се задълбочава - с мъка изгледах откриващата лекция на Влади от курса "Приложения с бази данни март". За бързо прослушване на видеото на скорост х1,5 или х2,0 пък изобщо дори не говорим, невъзможно е, има някакво ехо ли е, микрофония ли се получава, не мога да разбера... Имате онлайн студенти, за които тези видеа са единствения начин да си научат материала, недопустимо е те да са с лошо качество!

Влади (Г), друже, моля те, когато ти се отвори някаква възможност, провери защо така се получава - в лаптопа ли е проблема, в микрофна ли е, нямам идея... Просто разликата в качеството на звука между видеата записани от твоя лаптоп и тези записани от Наков е наистина осезаема - при Наков звука е кристален, няма ехо, няма шумове и човек слуша без излишно да се напрагя, може дори на скорост х2 да го пусне и пак всичко се разбира...
Моля те още веднъж, виж дали не може да се направи нещо, наистина е важно :)

11
Въпроси за SoftUni 04/03/2015 10:38:09
Matrix avatar Matrix 1089 Точки

Влади, вярвам, че не сам аз, но и всички студенти, които ще слушат оттук нататък новите видеа от твойте лекции, ще са ти наистина благодарни за вложените усилия да си "поиграеш" да оправиш звука :)


Да, много, много по-добре е качеството на звука сега, човек слуша лекцията с удоволствие, без да се напрагя!


Благодарим ти, Влади, още веднъж! :) :):):):):):):):)

5