Софтуерно Инженерство
Loading...
DimitarBaltov avatar DimitarBaltov 0 Точки

Кандидатстване в Софтуерния университет

Здравейте,

Имам два въпроса относно кандидатстването в университета, тъй като все още обмислям тази възможност  и не съм наясно как работи университета и ще съм благодарен на всеки, който отговори на въпросите ми. След като прочетох изискванията за приемане, ми стана ясно, че всеки трябва да издържи изпит по програмиране, което е нормално за всеки университет. Само да подчертая, че не съм учил програмиране, но съм решил да уча за Front-End  developer.    

След  като  даден студент е приет в университета, има ли право да  избира модул като Front-End  или  Back-End? Или след приемане студентът преминава през всичките модули  до края на обучението?

Видях, че има отворени курсове, доре-долу колко пъти излизат в годината  курсове по HTML5, CSS, JavaScript, Photoshop, UX design или други takiwa, които са необходими за Front-End developer?

  Благодаря  за вниманието

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
yasvisu avatar yasvisu 20 Точки

Здравей!

Наскоро се смени учебния план. Ако ти се чете, погледни тук във форума.

Накратко: модулите Front-End и Back-End се преподават веднъж годишно, като се започва с Fundamentals.

Аз лично съм от скоро във Fundamentals. В момента има 4 отворени курса, които се очаква да започнат през юни. Самите теми са разнообразни, като от време на време излиза някой жизнено важен (като Структури от данни).

Очаква се уменията, които ще са ти нужни за Front-End dev, да са включени в модула. Чувал съм и за курсове по CSS, но откъде и как се разбира дали ще се повтарят тези курсове - не съм разбрал!

Успех! :)

0
04/06/2015 21:20:37