Професионална програма
Loading...
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

[Team Building] Fantasy Barclays Premier League - старт на новия сезон 2015/2016

Здравейте, почитатели на кода и английския футбол :)

Този уикенд стартира новото футболно първенство в Англия, а заедно с него започва и новият сезон на нейната официалната онлайн игра - Fantasy Barclays Premier League.

Всеки, който има желание може да се присъедини! Играта е много приятна и не отнема повече от 5 минути на седмица! Перфектен начин малко да разнообразявате писането на домашни и ученето за изпити :D, а и играта е добро средство да следите какво се случва в Английското футболно пръвенство, особено ако сте негови фенове тази игра несъмнено ще ви хареса. Още повече, както вече казах, е наистина неангажираща, което не може да се каже за всички типични онлайн игри.

Миналата година в тази тема организирахме първото издание на Играта, получи се добре мисля. Поздравление на Tr00peR, който оглави първото място и ни би всичките със стабилна разлика :D Хубавото тази година е че, не сме единствения първи випуск, както бяхме тогава, а има и още много хора, така че очаквам да сме повече от 15-18 участника...

Тази година Играта се завръща с няколко нововъдения, които се изразяват накратко в следното:

This season new game-changing features take Fantasy Premier League to a whole new level with the addition of new in-game strategic chips:
    •         Triple Captain – your captain will score x3 points for one GW only
            
    •         All Out Attack – switch to a 2-5-3 formation for one GW only
            
    •         Bench Boost – players on your bench will score points for one GW only
Gameweek deadlines have changed too and are now 1 hour in advance of the first GW kick-off – so there’s more time for you to perfect your Gameweek line-up.

И така, които има желание да се присъедини трябва да въведете кода на новосформираната лига, който е 1453405-341748

Новото име на Лигата е "The Software Developers - BG League". Името й е достатъчно красноречиво - надявам се да се обособи нещо като Лигата на софтуерните разработчици в BG. Ще се опитам да я  шерна на колкото се може повече места, за да се съберем повече хора от бранша в нея... Не знам дали има сформирана вече такава подобна, не съм проверявал...

Който има някакви въпроси по играта - може да ги задава в тази тема и да ги коментираме. Не забравяйте да си сформирате състава и да се присъедините към Лигата в рамките на тази седмица, преди началото на първия мач в Англия (събота, 8 август), който ще е  между Манчестъ Юнайтед - Тотнъм.

Приятно игра и приятно кодене! :)

2
Общи приказки 03/08/2015 14:31:04
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

И така днес е големият старт, броени часове остават до първия мач... Засега стартираме в The Software Developers - BG League с 12 души, което като за първо издание не е зле... Има колеги и от СофтУни и от Телерик...  Дано повечето не се откажат и поддържат темпо до финала, за да е интересна надпреварата в тази Лига... Успех на всички и приятно гледане! (beer)

0
08/08/2015 09:18:12