Бъркотии... засега общата ми оценка като цяло е по-скоро негативна...
Искам да изкажа отрицателното си мнение по отношение на администрирането на СофтУни. Всичко друго в университета е на ниво и то доста добро ниво, но администрацията според мен е светлини години след всичко друго. Ще дам няколко примера. Имейла, които получихме всички, които сме в момента модул ООП да се запишем за Front-End, след определено време (не помня колко) получихме друг имейл в който се казва, че този имейл не е бил за нас, но въпреки това е можело да се запишем. Аз се възползвах и заплатих сумата за онлайн студент (защото аз съм онлайн студент). Току що обаче видях, че вече първият курс е започнал: "Web Fundamentals (HTML/CSS) ноември 2015", а аз не съм записан в него. Да не говорим, че когато започна курса по ООП бях записан като редовен студент, а не като онлайн и трябваше пак да казвам 2 пъти да ме сменят от редовен на онлайн. 2 от домашните в ООП все още не са качени, а за едното имаме само още 7 дни, за да го направим, знам че това е много време, но ако човек има път някъде и няма да бъде пред компютър трябва да си прави сметката, а като го няма, няма как да станат нещата. Като цяло опита ми досега с административните неща в СофтУни ми е доста горчив, щеше да е мн по-добре, ако нямаше такива грешки или поне не са толкова често и много. Знам, че на всеки се случва да греши, но това е прекалено много според мен. Просто исках да изразя мнение с чел да се поправят нещата, не искам да обида никого.
Следващият модул на нашият випуск (fundamental септември), доколкото знам, ще бъде back-end и ще започне някъде април.
Неее, аз съм в ООП-то което е след Java, C# Advanced и Teamwork, дефакто сега като свърши ООП и КПК и влизаме февруари в Фронд Енд или поне така Наков, а тии имаш предвид сигурно тези на които ООП-то им е първи модул във Фундаментас.. Оф омотах се вече... :D
Мне, и на мен ми остава само КПК след ООП. С доста колеги сме си коментирали и май, че ще има дупка 1-2 месеца и почваме back-end. Back-end и front-end се редуват, при положение, че front-end започна вчера е логично следващият да бъде back-end (а и в една лекция мисля, че се каза, че следва back-end).
https://softuni.bg/trainings/resources/video/5714/video-fundamentals-level-opening-nakov-14-sept-2015-advanced-csharp-september-2015
След 8:20 гледайте, това е първата лекция във Fundamentals September 2015. Наков казва, че следва Frond-End, надявам се да грешиш защото аз на базата на това което казва в началото на модула ни, аз започнах да гледам стари лекции от Back-Enda, изобщо няма да ми е приятно ако трябва да чакам няколко месеца за нещо което съм учил и да го повтарям знанията си.. Моля за официална информация !
Помня Наков какво каза, но той надали помни точно на кой випуск кое му следва :Д. По-добре пиши на екипа или им звънни утре, но съм на 90% сигурен, че е така (и на мен първоначално ми се искаше да е първо фронта).
Хах, утре ще пиша какво е станало, наистина се надявам да грешиш и да се панирам напразно.....
идеята ми беше да го карам сега, защото според мен той ще ми я най-лесния модул, тъй като съм и работя това ежедневно.
Бисере прав си! Аз се обадих и веднага платих за фронд-енда който сега започна.
Благодаря на администрацията и най-вече Алекс за бързата реакция и за това, че са гъвкави като варианти и много отзивчиви !!!
Това нарочно го написа, нали :))))