Оценяване и резултати от изпита по ООП на 20.12.2015г ?
Здравейте!
Вярвам, че с нетърпени всички очакваме този въпрос и отговор :). Кога може да очакваме пълните резултати от изпита?
И също бих желал, да попитам как точно ще се оценяват нашите решения и какво точно ще се гледа. Ще се гледа ли Coupling и Cohesion? Едно от условията беше за Coupling, но по това, което разбирам, то беше за точно определена част от програмата ( в случая с вечерния изпит, да може групата да има какъвто иска ефект и тип атака).
Peace :)
Винаги е след края на нивото.
резултати от изпита тези дни ли ще има?
и аз това се чудя, цял ден цъкам на рефреш-а, ако някой има инфо кога евентуално да очакваме резултати, нека плс. да пише, че ако е след седмица...
Мисля, че ще успеем да извадим резултати до края на работния ден.
Вече има точки от изпита
Хм, а при мен не...
да не би само за сутрешния изпит да са пуснали.. - нямам идея:-(
Пуснал съм само точките от изпита (ръчната проверка). Няма още оценки в смисъла на оценки. За да си видите точки трябва да експанднете от ляво курса. Утре и оценките :)
Точките, които ги пише са от ръчната проверка(200 точки) така ли ?
Само аз ли не виждам никакви точки?
Един последен въпрос :)
300 ли е максимума от точки на изпита?
В смисъл 100 от джъджа и 200 от ръчната проверка и това кето виждаме е сбора от двете?
И аз в началото не ги видях:
в моя случай 212
Точките от ръчна проверка са максимум 200 плюс още 20 бонус за евенти или друга функционалност/подход, която проверяващият е сметнал за добра и извън рамките на предвидената, т.е. 220. Плюс 100 от джъдж до максимум 320.
Здравейте, въпроса ми е, тези бонус точки, ако даден човек не си е взел ООП от първия път и ще ходи на поправка зачитат ли се там, примерно точки от екипен проект и от домашни или важат само за първия изпит и после на поправката ги няма?
Здравей,
Зачитат се за поправката с твоя випуск. За останалите се счита 100% от точките за изпит като оценка.
А точки трябва ли да видя? защото виждам само коментар?
Поздрави ;)