Недостиг на информация за изпита по Programming Basics на 17.01.2016г (София)
Здравейте, колеги! Знам, че трябва СофтУни да пратят мейл(от седмица до 3 дена преди изпита), в който да е описана цялата информация нужна за изпита (От колко часа? ; Къде? ; Зала? etc.) Някой случайно да има информация? Благодаря за отделеното време и за отгвоорите, предварително! Лек ден!
Преди малко получих мейл за залите, но възникна следния проблем като цъкнах на линка. Изписа ми: "Не сте записани за курса на изпита". Действително не съм записана, бях записана на предния курс, но не се явих тогава на изпит. Никъде не видях, че е необходимо отново да се записвам на курса, за да се явя на следващия... В сайта просто ми изписа за предстоящата дата за изпит (в случая 17.01.16) и се записах и съответно след това и платих таксата, без никой нещо да ми каже.
А някой би ли ми казал каква е разликата между залите? Какво да избирам? И защо?
Няма особена разлика между залите освен големината и разположението им. Inspiration Lab e най-голямата, и на мен лично ми е любимата защото има разлики в нивата на които са поставени масите. Лично предпоитание хах. CodeGround е по- тясна и дълга в сравнение с другите, a Open Source Lab e по-широка.
Няма никаква разлика в това коя ще избереш стига да ти е комфортно.
@mimi_em щом си платила опитай да се свържеш утре със СофтУни, ако не успееш отиди на изпита и като си там говори с ръководството просто да те настанят някъде, мисля че всичко ще е наред и никой няма да те върне :)
И аз имам същият проблем и незнам какво да правя.На мейла пише че може да се запишем до 17 януари до 10ч.
Ако немога да се свържа с никой направо на 17 там рано рано
До 10 вероятно значи, че и на самия изпит можеш да се запишеш, понеже започва от 9 :)
Така пише в e-maila че до 10ч.Аз звънях но никой не вдига и нормално събота е