Професионална програма
Loading...
istoychevv avatar istoychevv 7 Точки

График на поправителни изпити от Fundamental level

Здравейте отново, тъй като темата ми беше изтрита от подфорума Fundamental level само с причина "правила на форума"(дори не се споменава кое правило съм нарушил, но както и да е).

Та да мина към въпроса - ако съм разбрал правилно след като всички курсове от нивото минат, има поправителни изпити за всички курсове. В момента тече последния курс (high-quality code) от ниво Fundamental level, значи поправителните трябва да са скоро след този изпит. Има ли някаква информация кога точно ще са поправителните изпити, и ако не - кога евентуално ще има и как ще може да се разбере? Благодаря предварително!

3
Въпроси за SoftUni 18/01/2016 20:24:18
blagovest.naydenov avatar blagovest.naydenov 4 Точки

Някой може ли да каже каква е разликата между изпита на 28.02 Advanced C# / Java Fundamentals и този на 13.03 Advanced C# / Java Fundamentals. Зависи ли кога сме почнали курса и затова да има 2 дати.

0
geiff avatar geiff 71 Точки

На едната дата се явяваш за Advanced C#, а на другата за Java Fundamentals, просто сам избираш на коя дата на кои езика ще пишеш. Според избрания език  ще ти се зачете  изпита дали за Advanced C# или за Java Fundamentals.

0
29/01/2016 17:09:02