Домашна работа: Introduction to AngularJS
Здравейте, имам следният въпрос: някой знае ли как точно да се компресира домашното така, че да се вмести в допустимия минимум за изпращане от 2MB, тъй като при мен след компресиране пак е много голямо - близо 70 MB? Дори и само на един проект да са и трите задачи, пак след компресиране става към 15 MB. Единственото, което ми идва на ум, е да изпращам отделните файлове, в които съм писал, както и screenshot-ове...
Предварително благодаря за вниманието!
След като изтрих angular папката и bootstrap.css, размерът на zip-натото домашно вече е в рамките на изисквания размер.
Благодаря за бързия и точен отговор!
По-добре беше да изтриеш всичко,което не използва проекта.Тоест като си оставиш само angular.js и bootstrap.js и bootstrap.css пак си се вместваш в максималния размер,но проверяващия няма да си играе той да сваля angular.js .
Ако използва готовия angular, който по стъпките на първото домашно беше да го свалим от Repository-то на курса в Github... Там angular-а е около 20 MB и хич не се компресира. Това като го сложиш и в трите задачи, и дотам... Минималния размер на архива ти се свежда до 50 MB.