Професионална програма
Loading...
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Ако си се записал за Tech Module, ще трябва да се явиш. Материала, който ще вземем не е същият като в Programming Basics, ще навлзем по-надълбоко в нещата и ще учим нови неща, който в Programming Basics не сме ги учили. Другото което е в наша полза е като вземеш изпита ти дават 6 кредита, (ако събираш кредити). Изпита влиза в цената на модула, не виждам проблем да отидеш и да го решиш, малко ще са по-трудни задачите в сравнение с Programming Basics, но тепърва ни предстой да минем материала. Дано съм ти помогнал с отговари ми.

 

1
11/05/2016 17:40:28
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

Тук се бъркаш май. Явно си от март. Ти си минал Coding 101 (което вече в последствие стана basics). Programming basics, за който говори v.angelov покрива материала от първата част в тех модула.

-1
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

biser.stoev Аз съм от Programming Basics January, не съм карал Coding 101, влязох в Софтуни с изпита от Programming Basics. Кое по-точно бъркам?

 

 

0
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

В първата част от тех модула ще се учат неща от сорта на стрингове, ламбда изрази, linq, речници и 1 тема за  класове и обекти. Единствената разлика от материала, който януари и февруари групите са карали мисля е, че ще има 1 лекция за гитхъб.

П.П.: Ако на изпита, който си карал си имал работа с листове и матрици, то първият изпит от модула ще е същият :)

0
11/05/2016 18:04:47
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Като е същия материал реши новите задачи за Data Types and Methods,Arrays,Lists And Matrices,Strings,Dictionaries,Lamda and Linq с тези знания от Programming Basics. Може и да не ги гледаш лекциите направо на изпит отиди, щом се чувтваш добре подготвен.

0
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

Нямам намерение да записвам този модул. Чакам си дата базите септември. Коментирах просто, за да кажа че "по-надълбоко" в тази част няма да навлезете и всичко сте си го учили, ако сте от подготвително ниво преди март.

0
ihristov22 avatar ihristov22 28 Точки

И аз до колкто разбрах от постове на някои ментори е, че Programming Basics oт старата програма покрива Programming Fundamentals, пък и щом Tech e разделен вече на 2, защо тези които са били по старата програма не им се зачете и да си карат модула след изпита, а пък тези които искат все пак да си се явят, ако желаят...?

0
momopetrov avatar momopetrov 35 Точки

... И ако си гледал достатъчно добре, там пише че който си е взел бейсика му се зачита

2
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Изпита се зачита,къде съм казал,че не се. Въпроса на колегата е дали може да го пропусне, а в първия линк какво пише,ако си прочел, твоя коментар е излишен.тук ми се стува на че има малко доза заяжадане. За Programming Basics се издава сертификат, за Programming Fundamentals също се издава сертификат , защото е различен изпит и се дават 6 кредита.
Който иска да го кара, който иска да не го кара, за него си е, аз дадох отговор на колегата и спирам с коментарите,че излизаме извън темата.

Лека Вечер

1
11/05/2016 20:30:06
v.angelov avatar v.angelov 12 Точки

Разбрах това, което ми трябваше. Мерси :)

0