Софтуерно Инженерство
Loading...
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Tech module - виждате ли вече курсовете

Здравейте,

Правих едни рокади, прехвърляния на такси и презаписвания и не съм сигурен дали съм записан в Tech module. Някой вижда ли вече първия курс от Тех модула в програмата си?

0
Въпроси за SoftUni
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 671 Точки

Здравей!

Като влезеш в профила си има една схема с различните модули. В момента в който си платих за TechModule и той веднага ми светна в оранжево. До преди това ми светеше само Programing basics, a сега ми светят и 2-те. Може би това ще ти послужи за ориентир дали си записан.

Поздрави.

1
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Аз имах предвид да се е появил Programming Fundamentals или там както се води (този, който пак е като basics) в таба Софтуерно инженерство. Там където са виждат активините и неактивните курсове и където като кликнеш се отваря самия курс с темите в него.

0
12/05/2016 13:37:05
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Като отвориш обучения има TECHNOLOGIES FUNDAMENTALS, но към него няма курсове все още, а към другите от PROFESSIONAL MODULES има активни курсове. Това не означава, че не си се записал успешно за Tech модула. И при мен няма активни курсове, но предполагам ще качат нещо за първия курс до края на седмицата.

Когато се появи първият курс, ако нямаш опция да качваш домашни (ако в курса има домашни), тогава ще означава, че не си се записал успешно. Отиваш на рецепция и ще оправят объркването, ако има такова.

0
12/05/2016 14:11:41
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Да, благодаря! Интересуваше ме дали другите го виждат, защото вече е 13.05 и очаквах да е излезнало и се осъмних, че има проблем при мен. Благодаря за отговора!

0
13/05/2016 08:41:40