Софтуерно Инженерство
Loading...
DeyanPeychev avatar DeyanPeychev 20 Точки

Проблем с инсталацията на Visual Studio.

Здравейте,
Записах се за курса "Programming Basics" и както прочетох, трябва да имам инсталиран Visual Studio на компютъра/лаптопа си. Изтеглих си Visual Studio 2015 Community на лаптопа, който ще ползвам когато присъствам на лекциите, но не ми позволява инсталацията, понеже иска по-висока версия на Windows ( аз съм с Windows 7 Professional ). Искам да ви попитам дали има някакво алтернативно решение на проблема. Дали да инсталирам по-стара версия, да го заменя с друга среда или просто да ползвам Visual Studio само вкъщи на компютъра?Няма как да инсталирам по-висока версия на Windows, понеже лаптопът не е лично мой. Благодаря Ви предварително! smiley

Тагове:
Bu7eRs avatar Bu7eRs 3 Точки

Направи си ъпдейтите на Windows-a до дупка :) Visual Studio изисква някой инструменти като .NET framework и т.н :) ( и тук да отворя една скоба много е тъпо и грешно да си спирате ъпдейтите на уиндоуса.. Някак важни са колкото и да са бъгави. :) )

1
DeyanPeychev avatar DeyanPeychev 20 Точки

Ами лаптопът не е мой, за това не всички ъдейти са направени, иначе на компютъра ми всичко е 6, всички ъпдейти са на лице и VS-то си върви без грешка :) 

1
Bu7eRs avatar Bu7eRs 3 Точки

Следователно  нямаш нужда от ъпдейт до 10 просто си му пусни всичко за седмицата да си мине :) 

1