Краен срок за изпит по 3D Анимация
Здравейте,
Искам да попитам за крайния срок за предаване на материали по заданието на изпита по 3D анимация за игралната индустрия. Обявена ли е вече задачата? Ако да, каква е тя?
Поздрави :)
Здравейте,
Искам да попитам за крайния срок за предаване на материали по заданието на изпита по 3D анимация за игралната индустрия. Обявена ли е вече задачата? Ако да, каква е тя?
Поздрави :)
Здравейте,
Вчера беше разпратен мейл до всички, имащи право да подадат изпитна работа:
Както знаете, оценката ви за курса ще бъде оформена въз основа на изпитното задание, което можете да намерите ТУК, както и като „Домашно“ от последното занятие на страницата на курса. Като ресурси от последното занятие може да намерите и всички допълнителни мултимедийни файлове, които ще са нужни за курсовата ви работа.
Крайният срок за предаване на изпитното задание е 7-ми юли, 23:59. Трябва да качите изпитните си материали на страницата на обучението като домашно от последното занятие в указания формат. Всеки, който постигне резултат над 5.00 ще получи и официален СофтУни сертификат за постижението си!
Здравейте,
Благодаря за информацията. Аз се бях зсаписала за курса с гарантирано присъствено място, но не съм получила мейла, който сте разпратили. Значи ли това, че нямам право да се явя на изпита?
Не, това не значи нищо. Може мейлът да е попаднал във вашата спам папка или просто да използвате мейл услуга, която по някаква причина не желае да получава мейли от нас.