Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
A.Genadieva avatar A.Genadieva 6 Точки

Краен срок за изпит по 3D Анимация

Здравейте,

Искам да попитам за крайния срок за предаване на материали по заданието на изпита по 3D анимация за игралната индустрия. Обявена ли е вече задачата? Ако да, каква е тя?

Поздрави :)

Тагове:
1
Unity 3D
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте, 

Вчера беше разпратен мейл до всички, имащи право да подадат изпитна работа:

Както знаете, оценката ви за курса ще бъде оформена въз основа на изпитното задание, което можете да намерите ТУК, както и като „Домашно“ от последното занятие на страницата на курса. Като ресурси от последното занятие може да намерите и всички допълнителни мултимедийни файлове, които ще са нужни за курсовата ви работа.

Крайният срок за предаване на изпитното задание е 7-ми юли, 23:59. Трябва да качите изпитните си материали на страницата на обучението като домашно от последното занятие в указания формат. Всеки, който постигне резултат над 5.00 ще получи и официален СофтУни сертификат за постижението си!

0
A.Genadieva avatar A.Genadieva 6 Точки

Здравейте, 

Благодаря за информацията. Аз се бях зсаписала за курса с гарантирано присъствено място, но не съм получила мейла, който сте разпратили. Значи ли това, че нямам право да се явя на изпита?

1
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Не, това не значи нищо. Може мейлът да е попаднал във вашата спам папка или просто да използвате мейл услуга, която по някаква причина не желае да получава мейли от нас. 

0