Проблем с pagination
Здравейте някои ползвал ли е pagination.
Аз опитах да го вкарам в действие, но не ми работи правилно.
Когато натисна на 2 страница не прави заявки и не взема нищо. Може би проблемът е че не мога директно да позлвам pageNumber в заявките, тъй като в Kinvey пише че pagination се прави по следния начин:
url: BASE_URL + 'appdata/' + APP_ID + '/Issues/?query={}&limit=' + pageSize+ '&skip=' + skippedItems,
където limit е броя на Issuetata на една сраница (в моя случай констата със стойност 5), а skip е броят на issuetata които пропуска, т.е.
ако е 0 ще даде първите 5, ако е 5 вторите, 10 третите и тн.
смятам го по формулата:
let skippedItemes = (params.pageNumber - 1) * PAGE_SIZE;
но понеже съм му задал първоначално pageNumber = 1, като отворя View all Issues ми дава първите 5 като в заявката skip ми е 0, а като натисна на втора страница нищо не става, а би трябвало да ми направи нова заявка при skip=5.
Някой може ли да каже къде бъркам. Ето линка към проекта:
https://github.com/onefen/SoftwareTechnologiesPracticalProject/tree/master/app
В папката js са съответно контролерът issue-controller и сървиса, който прави заявките issue-service, във view-то issues.html, наи отдоло е pagination-на вкарам, останалото е библиотеката и един template, които съм ги взел на готово.
Благодаря предварително
Да тръгна благодаря. Много глупава грешка наистина.
То даже беше подчертано името на функцията във view-то и пишеше че не я разпознавам ама кой да види
:)
Сега ще се опитам да вкарам pagination и за коментарите, че за момента имам само за Issue-тата