Начало на Ниво #1
Здравейте,
искам да попитам има ли вече фиксиран график кога ще започне ниво 1, кога ще се записваме за лекции и такива подробности?
Поздрави,
Николай
Здравейте,
искам да попитам има ли вече фиксиран график кога ще започне ниво 1, кога ще се записваме за лекции и такива подробности?
Поздрави,
Николай
Аз искам да питам за курсовете.
Успоредно ли ще вървят и накрая за 4-5 дена изпити - което за тези от други градове ще е по-удобно според мен или или курс изпит и всеки месец на изпит.
Ако са отделно - с кой ще се започне .... че да я подхващаме от някъде.
... и на трето място HTML/CSS/JavaScript ще са слети ли с TeamWorking - аз такова чувство имам някак
абе кое да хващаме за ушите първо, с една дума
Здравей.
Ето в този пост Петя е обяснила следното:
Курсовете ще вървят по отделно, не заедно "Последователността ще е както са написани в мейла: Java Basics, HTML and CSS, JavaScript Basics, PHP Basics." и изпитите ще са през семестъра - след края на всеки курс, а не в края на семестъра. Така че - смело започвай от Java Basics. Може да си помогнеш с това.
edit: а ето в този пост колегите са споделили всеки курс от ниво едно по колко седмици ще бъде дълъг.
Аз до колкото знам всичко има TeamWork винаги ще има такива задачи, само не съм сигурен за всеки курс или за всеки семестър, но и това ще разберем съвсем скоро : )
jabalka и двата ти поста не работят или поне при мен не се отварят.
@GoSHow - в три сутринта си работеха, като ги качих... Сега и на мен не ми се отварят. Благодаря за обратната връзка. Ще потърся проблема.
edit: Вече отново работят :)За нищо! Нали трябва да има teamwork и support :)