Професионална програма
Loading...
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Обучение в SoftUni

Здравейте, може ли да ми кажете какви са предимствата да се запишеш за обучение в Tech Module и Professional Modules чрез заплащане на сумата, като всъшност може да гледаш всичко безплатно, просто от минали издания на курсовете?

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Благодаря за отговора, прав си. Но от голяма част от описаните от теб неща не мога да се възползвам, защото мога само онлайн да се запиша, нямам възможност присъствено.

0
22/12/2017 23:26:25
KeepCoding avatar KeepCoding 553 Точки

То и затова Наков винаги препоръчва присъственият вариант. Не само защото е 60 лв. по-скъпо. Може би най-добрият плюс за онлайн студентите е кариерния център, защото ако ти намерят работа, ще можеш да напуснеш сегашната и да се занимаваш и развиваш истински с програмиране.

0
shady_obeyd avatar shady_obeyd 50 Точки

И аз съм онлайн, тъй като нямам възможност да се преместя в София. В момента съм в края на Tech Module и ползите за доста, въпреки, че съм онлайн. Във фейсбук групите комуникираш с колеги, дори се спреятелих с някои от тях. И най-важното - дори и онлайн студентите работят по групови проекти. Да не говорим, че може да се възползваш от кариерния център.

0
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Благодаря много! Много обнадеждаващо е да разбера, че и онлайн курсистите работят в групови проекти и имат възможността с кариерният център!laugh

Може ли да ми разясните къде мога да науча повече за този кариерен център, защото за пръв път чувам за тази възможност. Тя само за учениците онлайн ли е?

0
KeepCoding avatar KeepCoding 553 Точки

Тук можеш да прочетеш повече за кариерния център и с какво помага.

И да, кариерният център е на разположение и на онлайн обучаващите се.

0
23/12/2017 02:02:48