Бърза работа на Линукс
Здравейте!!!
Линукса, с който работя в момента е на виртуалка и не работи много бързо. Ако не е на виртуалка, а са две операционни системи на компютъра, тогава дали ще работи по - бързо?
Благодаря предварително!
Здравейте!!!
Линукса, с който работя в момента е на виртуалка и не работи много бързо. Ако не е на виртуалка, а са две операционни системи на компютъра, тогава дали ще работи по - бързо?
Благодаря предварително!
HPetrov (points: 312) Moderator 26/04/2014 15:36:05
За курса по Java ще се работи на Linux среда. За изпита обаче няма голямо значение, тъй като ще се праща само кода.
Тогава аз си оставам на Windows и JavaCreator, тъй като мразя Еклипс и особено инсталацията му.
Знам как да си инсталирам и Убунто и Еклипс - предполагам ,че за това са избрани от СофтУни - да се научим да ги инсталираме . То си е цяла наука за Еклипс .
Или се лъжа и нещо пропускам ?
Защо всъщност са избрани Линукс среда и Еклипс за този курс ? Какъв е замисъла зад това ? Питам ,защото ако е наистина важно , ще си ги инсталирам и аз.
В инсталацията на Eclipse няма нищо сложно-сваляш архива, разархивираш го и стартираш .exe файла Няма ограничение за ОС и средите за разработка, но смятам, че ако се доближим максимално до средата, в която се преподава ще ни бъде по-лесно.