Добре дошли във форума на Blockchain Dev Camp
Колеги, добре дошли в техническия форум на курса "Blockchain Dev Camp".
Първото издание на този обучителен формат (29- януари - 11 март 2018 г) ще го водя лично аз (д-р Светлин Наков) заедно с няколко колеги. Ще бъде сериозно и задълбочено обучение върху техническия аспект на блокчейн технологиите и децентрализираните приложения.
Курсът е premium, само за отбрани юнаци, които ще преминат през приемен изпит на състезателен принцип. Приемният изпит ще е на 25 януари и ще може да се прави отдалечено рез целия ден от 10 до 22 часа. За подготовка може да разгледате материалите и изпитите от курса: Programming Fundamentals.
Повече инфо за курса съм блогнал тук: http://www.nakov.com/blog/2018/01/11/i-am-teaching-the-blockchain-dev-camp-sofia-jan-march-2018.
Успех на всички!
Наков
И на мен ми излиза съобщението, че трябва да платя за да имам достъп до обучението.
Не мога да се ориентирам в сайта за да разбера дали съм записан за курса или не - имам 300 точки на изпита.
Същата работа и при мен, а получих мейл, че съм приет, избрах си опция за обучение, най- вероятно има някаква грешка, която ще бъде коригирана до утрешната лекция.