Професионална програма
Loading...
dim4o avatar dim4o 289 Точки

Записът от стрийма на лекцията Model Training and Improvement е непълен

Здравейте,

Чаках да се качи записът от поледната лекция (Model Training and Improvement) почти 4 дена и накрая се оказа, че е непълен. Записан е само материалът до първата почивка, което според мен е около 1/3 от цялата лекция. Какво е станало с това видео и смятате ли някога да го качите цялото? Призовавам хората, които са отговорни за тези неща да си свършат работата.

Откакто приключих обучението си в СофтУни минаха почти 2 години и почтни не съм влизал в сайта и не съм гледал видео записи. За тези 2 години имах впечатлението, че всичко доста се е развило - за курсовете вече трябва да си платиш, за да са достъпни, но пък за сметка на това има нова система за обучение с по-високо качество. Това е впечатлението, което се създава от медиите. Но 2 години по късно с изненада установявам:

  •  Необходимо е безумно много време да се качат видета
  •  Качеството на видеата на места не е задоволително
  •  Сайтът е станал поне 3x по-бавен
  • Search-а не работи добре (никога не е работил)
  • В "Новата" система няма почти нищо ново.

Общо взето заварвам нещата по-зле, отколкото когато ги оставих.

ПП: Не искам това мнение за прозвучи като упрек към лектора на курса, който очевидно се старае и има най-добро желание да научи хората на нещо. Става въпрос за системата. Въпрки това призовам лектора за следи дали се качват целите видеа в някакви нормални срокове. Предварителни благодарности.

 

1
Machine Learning 14/03/2018 15:19:42
iordan_93 avatar iordan_93 Trainer 407 Точки
Best Answer

Колегите имаха проблеми със стрийма, а аз нямам право да качвам видеа. Всичко е качено вече.

Много съжалявам за неудобството. Всички системи, които използвам, са бъгави и вече са се чупили по няколко пъти. Правя много усилени опити да разработя extensions, които да позволят по-лесното и удобно провежане на курса, в това число quiz-ове и лабове.

Крайната цел е да подобрим драстично преживяването на студентите: с повече задачи и практически упражнения, с по-оптимизиран процес на качване на видеа и т. н. Работим по въпроса, постоянно подобряваме по нещо, но не става отведнъж; напротив - необходими са много усилия.

Благодаря за разбирането.

2
15/03/2018 16:10:46