Професионална програма
Loading...
efrdimitrov avatar efrdimitrov 1 Точки

кой курс от Tech Module да запиша

Здравейте, изкарах курса Programming Basics with Javascript и мисля да запиша Tech Module 4.0. До колкото разбрах трябва да избера един от двата курса, но не знам кой. Разбирам малко от html, php, mysql и css, това което ме влече най-много е php и имам интерес също така от създаването на проложения за телефони. Ако някой ми помогне какво да избера ще съм му благодарен. Също така, да питам трябва ли да имаш Programming Basics, за да запишеш Tech Module 4.0 и по същата логика трябва ли да имам Tech Module 4.0, за да запиша следващо ниво.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
mtenev avatar mtenev 148 Точки
Best Answer

Здравейте efrdimitrov,

Както много правилно са Ви отговорили колегите, Tech Module 4.0 е подобрен и ще бъде малко по-различен от този септември.

Ако под двата курса имате предвид Orientation Days и Technology Fundamentals, то записвайки Tech Module 4.0 следва да изкарате и двата. Първо са 4-дневните Orientation Days (https://softuni.bg/trainings/2051/code-career-orientation-days-event-september-2018), чрез които ще се ориентирате по-лесно и ще бъдете насочен към предстоящото, кой език да най-добре Вие да изберете и т.н. и след това Ви започва самото обучение в курс Technology Fundamentals (https://softuni.bg/trainings/2056/technology-fundamental-september-2018). За разлика от преди, от тук насетне ще можете да си изберете език според Вашите предпочитания.

Щом PHP Ви допада най-много, то изберете най-добре на него да се обучавате в Technology Fundamentals. :)

Да, правилно сте разбрали курсовата ни последователност. След като успешно приключване на курс Programming Basics, следва Tech Module 4.0. След като и него благополучно завършите, отново имате възможност да изберете технология, на която вече ще специализирате.

Надявам се да съм Ви бил полезен.

Благодарим, че се свързахте с нас и оставаме на разположение.

Пожелаваме успешна и усмихната нова седмица. 

0
06/08/2018 18:10:42