Защо на английски?
Здравейте!
Защо лекциите са на английски език след като Софтуерният университет е български и се намира в България?
При регистрацията съм казал, че предпочитам български език!
Здравейте!
Защо лекциите са на английски език след като Софтуерният университет е български и се намира в България?
При регистрацията съм казал, че предпочитам български език!
Имаш предвид презентацийте по-скоро. Иначе лекциите се водят на български. А краткия отговор е че всичката документация и термините са на английски,друг вариант няма. Колкото бързо свикнете с това по-добре. Никъде няма да намериш документацията на ide на програмен език и тн na български. Дори с изключение на една 2 книги почти няма и ресурси на български.
Тъжната истина е че без значение какъв си по народност ако искаш да ис програмист, трябва да знаеш английски, друг вариант няма.
"... всичката документация и термините са на английски", но обясненията трябва да бъдат на български, нали затова се провежда курса. Английските книги мога и сам да си ги намеря.
В презентациите вместо "UTP – Unshielded Twisted Pair" може да пишете " UTP - Неекранирана усукана двойка".
Записал съм онлайн обучение, защото не мога да присъствам на лекциите. Смятах, че присъственото и онлайн обучения са равнопоставени.
това искам да го видя,честно някои да го каже като термин или да се опиташ да го обясниш на чужеденец. И бтв няма разлика дали си присъствено или онлайн,като стане дума за език и термини. Аз самия съм онлайн и това не ми пречи,а съм вече на уеб модула.. Сорри но на няколко месеца винаги се появява някои като теб. Преди се случи в mashine learning курса, и пак мрънкаше за български и тн. А и за теб е хиляда пъти по-добре като ти кажат utp и после да го намериш така в google. това неекранирана и тн.. ще ти извади едно голямо нищо. Дори неискам да знам си го преведе така wow.
И бтв това че евентуално работиш за бг фирма,не означава че клиентите ти няма да са англичани,или кои знае какви други хора с ужасен англииски и вие трябва се разберете какво искат. Та да успех.
Sorry but if you want, to be a dev learn english that is.Or watch from the sidelines.