Профил
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Стани Code wizard

Включете се във второто издание на играта "Стани Code wizard" и спечелете страхотни награди! Водещ е вдъхновителят Светлин Наков! Събитието ще се проведе нa 17 декември 2018 г. (понеделник) от 18:30 часа в зала Open Source на Софтуерния университет. Участието е безплатно и става само с предварително записване - тук!

Каним ви на второто издание на „Стани Code wizard", организирано от СофтУни. Събитието е създадено специално за всички курсисти на Софтуерния университет.

Играта се състои от 10 въпроса от сферата на програмирането - първите 5 въпроса ще са със средна трудност, а от 6-ти до 10-ти въпрос ще имате възможността да проверите колко задълбочени са знанията ви по програмиране. "Стани Code wizard" ще продължи два часа, за да могат да се включат няколко участници, избрани на случаен принцип по време на играта от предварително записалите се. Публиката също ще има възможност да участва и да отговаря на въпроси. В ролята на любимия водещ ще влезе Светлин Наков.

Регламент на играта:

  • Ако отговорите правилно на първите 5 въпроса, получавате сигурна награда: тениска и книга!
  • А ако отговорите правилно и на 10-те въпроса, получавате голямата награда: ваучер за безплатен отворен курс по избор.
  • При затруднение можете да се обърнете към един от двата жокера - "Потърси в Google за 60 секунди" или "Помощ от публиката".

Запишете се за участие, отговорете правилно и спечелете!

*Всеки записал се присъствено има възможност да участва в играта. 

Тагове:
2
Events 16/11/2018 15:54:29
KrIsKa7a avatar KrIsKa7a 29 Точки

А трябва ли да се записваме някъде, ако искаме да сме там присъствено. но само като публика без да участваме?

0
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Здравейте, хубаво е да се регистрирате, за да следим броя на местата в залата. Може да ни пишете имейл с потребителското ви име, за да не ви включим в списъка с потребителските имена, които ще бъдат теглени на случаен принцип.

0
KrIsKa7a avatar KrIsKa7a 29 Точки

Благодаря! Ще се запиша, пък ако се наложи и ще участваме. Ще бъда забавна вечер. Браво за инициативата!

0