Софтуерно Инженерство
Loading...
NedNikolov avatar NedNikolov 45 Точки

Подобрение на визуалния софтуер при гледане на уроци през softuni.bg

Здравейте,
Понеже не открих раздел, където да задам технически въпрос, смятам, че тук е идеално. Възможно ли е, когато си пусна да гледам видеоурок от сайта на софтуни, да се вижда целият екран на стриймващия. 
ТУК споделям снимка. Горе в ляво, скоростта на видеоклипа и долу лентата с продължителността предлагам да се скриват 2 или 3 секунди след стартиране на голям екран на видеоклипа, както се случва в YouTube, когато гледаме видео. 
 

0
Общи приказки
cvetomirG avatar cvetomirG 119 Точки

Десен бутон -> copy link location, и си го отваряш в нов таб и си в youtube... Иначе ще ставаме програмисти, jeez

 

-1
10/05/2019 21:37:12
kerim.nizamov avatar kerim.nizamov 8 Точки

Интересно ми е какво е общото с програмирането в случая 😑.

1
NedNikolov avatar NedNikolov 45 Точки

Типична черта в класическия българин = да се заяжда. Това ми е ясно, че мога да си го отворя в YouTube и да го гледам, не ме мисли че паса трева. Вникни във въпроса и тогава коментирай. Лошото на хора като теб, е че езика изпреварва мисълта. По-добре следващия път замълчи ако нямаш какво да кажеш по темата, вместо да се правиш на Хитър Петър. Аман от разбирачи и тарикати.

-1
cvetomirG avatar cvetomirG 119 Точки

Стига с тези клишета и клалифициране на "българите" и "българина". По същата логика мога да кажа, че българите само се оплакват като могат за 2 минути да си свършат работата. Влязох в примерен стрийм и успях да скрия и двата бутона със CSS,  и двете неща отнеха общо 10 секунди. "техническия" ти проблем е useless и няма нужда да се пише излишен код, на който не му харесва, да ги гледа в youtube, не виждам защо мрънкаш за нещо, което и сам можеш да скриеш / визуализираш при положение, че е client side.

На който му се занимава ( мрънкащият автор в темата - едва ли) - заради jquery-то, което така или иначе се инклудва, може много лесно да се драсне един 5 реда JS method който да ползва fadein/ out и да ги крие с някакъв транзишън от 3 секунди при неактивност на мишката.

 

0
16/05/2019 14:42:34