Loading...
Chrissisbeast avatar Chrissisbeast 0 Точки

Реализация в България

Здравейте , аз съм начинаещ в програмирането и вече започвам много да се обърквам , започнах с JS после python , след това спрях с python и пак се върнах на JS и този кръг се повтори няколко пъти поради простата причина , че не знам какво се търси в България .Аз съм малко странен и като цяло всичко ми харесва , да правя сайтове , игри и всякакви програми и поради тази причина искам да започна от някъде , но не знам от къде , Ще се радвам, ако някой ме посъветва с нещо , как той е започнал или нещо подобно, също така ми е интересно , в България кои езици са търсени и правилно ли съм се насочил към JS или просто изкажете мнение по въпроса , защото като сменям езиците и започвам отначало , се демотивирам страшно много.

Съжалявам за объркания въпрос.

Хубав ден! 

Тагове:
bogela avatar bogela 17 Точки

Ами програмирането е решаване на някоя задача няма значение колко е сложна или проста, процеса на решаване  е измисляш логиката след това описваш тази логига в синтактика да даден език.Т.е правиш две неща измисляш логика и измисляш какъв е начина за описание на тази логика към даден език.Въпроса е че логиката си я измислил на какъв език да я напиша , ами като не знаеш даден език просто пишеш в гугул как  да го направя на  този език и го правиш.А това означава , че не това е проблема  за отказването на човек да продължи , т.е. проблема е в първата част логиката.

Т.е излиза че времето което отделяме за програмиране трябва да го отделим повече на логиката отколкото на това на какъв език е тази логика, и когато логиката ни стане много добра , тогава вече ние започваме да мислим как ще е на този език или онзи език тази логика, това отнема време да проверяваш но не ни стопира защото няма пречки.

П.П. Разбира се има и друг начин  да се решават задачата която си я поставил, вместо ти да измисляш всичко просто да изпозваш готов код, които някой е измислил или направо изпозваш готова програма и не те интересува нито логиката нито на какъв език е , като искам да обработя накоя снимка примерно просто взимам Photoshop и го правя.Ясно е и че това е начин но гореописаното е за това как да си го направим сами.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.