Професионална програма
Loading...
Val3ntinV avatar Val3ntinV 21 Точки

Удостоверение за професионално обучение

Имали някой, който е запознат с удостоверенията от МОН Цитирам " Удостоверение за професионално обучение по част от професия" . Прочетох , че след като преминеш успешно курс ти пращат имейл с който при твое съгласие може да получиш такова удостоверение .Трябва да попълниш и сканираш документ-заявление и медицинско . Ще се радвам да поясни някой!!!

3
Предложения и проблеми 14/08/2019 02:29:42
aquaruiz avatar aquaruiz 135 Точки

Ей го имейла, дето пращат:

Здравейте

Във връзка с успешно положения изпит към курс ... – ... 2019, Ви уведомяваме, че ако имате навършени 16години и завършен минимум 10 клас, имате право да заявите издаване на Удостоверение за професионално обучение по част от професия, при условие, че в срок до 21.08.2019г. предоставите всички необходими лични данни и приложни документи.

В случай че желаете да заявите издаване на удостоверение, моля, свалете прикачения файл(Certificate_request-Form) и го изпратете, попълнен в .word формат, заедно с всички упоменати в него документи (1.снимка, 2.сканирана диплома 3. сканирано медицинско и 4. сканирано Заявление) като отговор на този е-mail най-късно до  21 август 2019г включително.

*Документи, изпратени след обявения срок, не могат да бъдат обработени.

В случай че сте попълнили тези документи за курса ... (друг курс), можете да прикачите същите файлове отново, тъй като данните са едни и същи. Моля, винаги изпращайте заявките си в отговор на съобщението към съответния курс, за да бъдат разпределени правилно.

Поздрави,

Екипът на СофтУни ЦПО

Има и закачени формулярите към имейла.

 

1
Val3ntinV avatar Val3ntinV 21 Точки

Благодаря за отговора !!

0