УНИЦЕФ търси мотивирани кандидати за екипа си по фондонабиране "Шампиони за децата"

УНИЦЕФ предлага вдъхновяваща възможност за работа с кауза в екипа по фондонабиране

Над 20 младежи и студенти вече са били „Шампиони за децата“ и са подкрепили мисията на УНИЦЕФ за по-добро бъдеще за всяко дете

УНИЦЕФ набира вдъхновяващи и мотивирани младежи, които да станат герои в екипа на „Шампиони за децата“ и да подкрепят мисията за по-добро бъдеще за всяко дете.  За младите шампиони това е чудесна възможност за кариера с кауза с гъвкаво работно време. Те са своеобразни посланици на работата на УНИЦЕФ в България - усмихнати и позитивни, те са директната връзка между дарителите и каузите, за които отиват дарените средства. Шампионите имат важната роля целогодишно да привличат повече съмишленици за общата кауза и да разширят семейството на УНИЦЕФ от редовни дарители. Като основна причина да кандидатстват за работа в екипа „Шампиони за децата“ младите хора изтъкват факта, че им „пука“. Търсят удовлетворение и смисъл в работата си, искат да бъдат част от положителната промяна за най-уязвимите деца в България.

Инициативата подкрепят певиците Михаела Маринова и Йоана, актрисата Радина Думанян, както и влогърите Magi San и Dimikask.

„ Ако ви се вършат добрини и мечтаете работата ви да има кауза – кандидатствайте и станете част от екипа на „Шампиони за децата“! Нека заедно подкрепим децата. Защото ни пука!“ – коментира Михаела.

„Най-лесно е да кажем, че това е работа на държавата и да не променим нищо – ако всеки от нас може да подобри с нещо състоянието на тези в нужда – длъжни сме да го направим.“ – споделя мотивацията си Йоана.

Как се става Шампион за децата

Много млади хора припознават себе си в образите на Хари по-добър, Мечо пук, Оле отвори очички или Питър план.

Искате да промените света, имате план за бъдещето и ви пука за децата на България - кандидатствайте за Шампион ТУК.

Повече информация за възможността за работа можете да откриете ТУК.

Повече за програмата на УНИЦЕФ

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство „БЛАГОДЕТЕЛ“, през ноември 2018 г. УНИЦЕФ в България стартира инициатива за фондонабиране на различни публични места в гр. София. Набирането на средства се осъществява чрез мобилен телефон. Инициативата се изпълнява от екипите „Шампиони за децата“, които са позиционирани на ключови локации в столицата – търговски и бизнес центрове, събития и открити локации през летните месеци.

Шампионите се стремят да ангажират повече съмишленици на организацията в обща кауза и да разширят семейството от редовни дарители чрез SMS. Екипите запознават аудиторията с настоящите програми на УНИЦЕФ в България и резултатите за децата, постигнати с подкрепата на хиляди благодетели от цялата страна.

Как да разпознаете „Шампионите за децата“

Шампионите за децата  се отличават с брандирани екипи с логото на организацията и на „Шампиони за децата“, винаги носят бадж за идентификация и контакти на УНИЦЕФ.

Активните локации към момента са: ИКЕА, Сердика Мол, Мол София, Парадайс Център, НДК.

Сред партньорите на инициативата са: Столична община, Национален дворец на културата, А1, Telenor, VIVACOM, ALLTERCO, Асоциация за развитие на София, IKEA, Mall of Sofia, The Mall, Serdika Center , Serdika Offices, Paradise Center, Cinema City, Business Park Sofia и др.

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират пълния си потенциал. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден – в над 190 държави и територии – за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.

За контакти:

Деница Делвил, Директор Комуникации, УНИЦЕФ България, тел. +359 2 9696207, dkamenova@unicef.org.