Quality Assurance - януари 2021
Loading...
модул

Quality Assurance - януари 2021

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със системи за проследяване на дефекти
  • Запознаване с техники за софтуерно тестване
  • Ръчно тестване на софтуерни проекти
  • Тестване на уеб базирани системи
  • Базови познания в автоматизираното тестване
  • Работа със спецификациите на софтуерните изисквания

Модулът е подходящ за хора, желаещи да придобият познания за осигуряване качеството на софтуер и автоматизирано тестване. Нужни са фундаментални знания по програмиране(променливи, оператори, условни конструкции, масиви), както и основни познания по обектно-ориентирано програмиране (ООП), работа с класове и обекти, и умения за обработка на бази данни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в модулa е отворено до 8 януари. Обучението стартира на 18 януари 2021 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:

QA Fundamentals
• учебни занятия - всеки понеделник и четвъртък, от 19:00 до 22:00 часа.

QA Automation
• учебни занятия - всеки понеделник и четвъртък, от 18:30 до 21:30 часа.


Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Колко струва обучението в модула и какво включва?

За модула се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия;
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите;
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

440 лв.
Умения, които ще придобиеш

Димо Митев

Преподавател

Димо Митев работи като QA архитект и има повече от 15 г. в областта на софтуерното тестване. През последните 10 г. той е част от екипа на Progress. Занимава се е с всякакви видове тестване като се фокусира основно върху създаването на ефективни процеси и тяхното последващо автоматизиране. Има 8 г. опит като лектор в различни университети, академии и трейнинг компании, както и е редактор на книги и автор на публикации в сферата на софтуерното тестване. Печели първа награда като лектор на италианския Software Testing форум. В свободното си време се занимава с нумизматика и спорт.
Умения, които ще придобиеш

Светлин Наков

Преподавател

Д-р Светлин Наков има над 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET и Java EE платформите, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 15 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на наградата “Джон Атанасов” на Президента на България. През последните 10 години създава и задвижва няколко школи за практическо обучение на софтуерни инженери, включително СофтУни. Бил е преподавател по програмиране и разработка на софтуер във ФМИ на Софийски университет, в Технически университет - София, както и в Нов български университет (НБУ). Повече информация може да намерите в неговия блог.
Quality Assurance - януари 2021