Курс PHP Fundamentals - януари 2017

PHP Fundamentals - януари 2017

Срокът е изтекъл
PHP Fundamentals - януари 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Овладяване на синтаксиса на РНР
 • Работа с уеб сървъри
 • Разбиране и използване на принципите на обектно ориентираното програмиране
 • Работа със сесии и запазване на състоянието
 • Работа с бази данни
 • Създаване на уеб приложения

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът e интензивен и за него са нужни основни познания по програмиранетипове данни, променливи, условни конструкции, цикли и работа с различни видове масиви.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 20 януари. Обучението стартира на 23-ти януари 2017 г. и завършва на 19-ти март 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет в зала Inspiration. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

В края на курса всеки участник ще премине през практически изпит. Изпитът е в присъствена форма. Всички, явили се на него могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит
190 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 30 януари).

Преподаватели

RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на осигуряването на качеството на софтуера, както и в създаването на софтуерни приложение с различни технологии. Като главно в професионалния му опит се въртят технологии и технологични стекове около езиците Java и PHP. От година се занимава с разучаване и използване на някои от новите и все още не набрали скорост технологии, но с голям потенциал като Kotlin. Иван е Ръководител обучения в Софтуерния Университет, като зад себе си има няколко курса по Осигуряване на качеството на софтуера, както и курсове по Уеб разработка с РНР, Бази данни, Програмиране със C# и Java и др. Може да го намерите както в технологичния свят, така и в света на soft skills, да говори по конференции и да обсъжда екзистенциални теми с познати и непознати хора.
LinkedIn
mr_none avatar
Стилиян Иванов

Стилиян Иванов се занимава професионално в сферата на IT от 2009 г. Завършил е информатика, но започва да програмира още в гимназията и приема работата си по скоро като призвание, отколкото като професия. Работил е като Developer на Web системи и приложения в User Media, CSC Bulgaria и Post Planner. Стилиян има опит като лектор в академия Pragmatic където продължава да води курсове по JavaScript и Web технологии. Интересите му се разпростират и в областите на изкуствения интелект, невронните мрежи и machine learning-a.

LinkedIn