PHP Fundamentals - януари 2017
Loading...
курс

PHP Fundamentals - януари 2017

Умения, които ще придобиеш

  • Овладяване на синтаксиса на РНР
  • Работа с уеб сървъри
  • Разбиране и използване на принципите на обектно ориентираното програмиране
  • Работа със сесии и запазване на състоянието
  • Работа с бази данни
  • Създаване на уеб приложения

Теми

Виж всички теми
PHP Fundamentals - януари 2017

Иван Йонков

Преподавател

Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на осигуряването на качеството на софтуера, както и в създаването на софтуерни приложение с различни технологии. Като главно в професионалния му опит се въртят технологии и технологични стекове около езиците Java и PHP. От година се занимава с разучаване и използване на някои от новите и все още не набрали скорост технологии, но с голям потенциал като Kotlin. Иван е Ръководител обучения в Софтуерния Университет, като зад себе си има няколко курса по Осигуряване на качеството на софтуера, както и курсове по Уеб разработка с РНР, Бази данни, Програмиране със C# и Java и др. Може да го намерите както в технологичния свят, така и в света на soft skills, да говори по конференции и да обсъжда екзистенциални теми с познати и непознати хора.
PHP Fundamentals - януари 2017

Стилиян Иванов

Преподавател

Стилиян Иванов се занимава професионално в сферата на IT от 2009 г. Завършил е информатика, но започва да програмира още в гимназията и приема работата си по скоро като призвание, отколкото като професия. Работил е като Developer на Web системи и приложения в User Media, CSC Bulgaria и Post Planner. Стилиян има опит като лектор в академия Pragmatic където продължава да води курсове по JavaScript и Web технологии. Интересите му се разпростират и в областите на изкуствения интелект, невронните мрежи и machine learning-a.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*