Курс PHP Fundamentals - януари 2017

PHP Fundamentals - януари 2017

PHP Fundamentals - януари 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Овладяване на синтаксиса на РНР
  • Работа с уеб сървъри
  • Разбиране и използване на принципите на обектно ориентираното програмиране
  • Работа със сесии и запазване на състоянието
  • Работа с бази данни
  • Създаване на уеб приложения

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът e интензивен и за него са нужни основни познания по програмиранетипове данни, променливи, условни конструкции, цикли и работа с различни видове масиви.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Какви e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. 

Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит и издаване на сертификат
170 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподаватели

RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на осигуряването на качеството на софтуера, както и в създаването на софтуерни приложение с различни технологии. Като главно в професионалния му опит се въртят технологии и технологични стекове около езиците Java и PHP. От година се занимава с разучаване и използване на някои от новите и все още не набрали скорост технологии, но с голям потенциал като Kotlin. Иван е Ръководител обучения в Софтуерния Университет, като зад себе си има няколко курса по Осигуряване на качеството на софтуера, както и курсове по Уеб разработка с РНР, Бази данни, Програмиране със C# и Java и др. Може да го намерите както в технологичния свят, така и в света на soft skills, да говори по конференции и да обсъжда екзистенциални теми с познати и непознати хора.
LinkedIn
mr_none avatar
Стилиян Иванов

Стилиян Иванов се занимава професионално в сферата на IT от 2009 г. Завършил е информатика, но започва да програмира още в гимназията и приема работата си по скоро като призвание, отколкото като професия. Работил е като Developer на Web системи и приложения в User Media, CSC Bulgaria и Post Planner. Стилиян има опит като лектор в академия Pragmatic където продължава да води курсове по JavaScript и Web технологии. Интересите му се разпростират и в областите на изкуствения интелект, невронните мрежи и machine learning-a.

LinkedIn