Създавайте нови светове чрез 3D анимация!

Създавайте нови светове чрез 3D анимация!

avatar Georgi Durankiev 1 минута
Създавайте нови светове чрез 3D анимация!

Вероятно неведнъж ви се е случвало да се потапяте в нови светове, да разнищвате сложни загадки и да влизате в роли, които никога досега не сте могли да си представите докато се забавлявате с различни игри. Това, което вдъхва живот на тези светове е начинът, по който всеки един детайл в тях има собствена същност и привидно – своя собствена история. А този ефект се постига чрез неуморната работа на хората, които моделират и анимират всяко малко звено от този фантастичен свят.

Придаването на малките особености, които правят един модел или околна среда завършен изисква не само въображение, но и умения при работата с техническите средства, правещи това възможно. За всички, които имат едното, но искат да подобрят другото, ние искаме да предоставим още една възможност да го направят – новото ни обучение - 3D Анимация за игралната индустрия - юни 2017! Курсът ще стартира на 10-ти юни и е напълно безплатен за всички желаещи да придобият технически умения за работа с 3ds Max Maya и различни други инструменти, използвани при създаването и усъвършенстването на 3D модели.

С преподавателската дейност в обучението ще се заеме Димитри Дечев, който има над 2 десетилетия опит в областта, а работата му се свърза с имена като EA Games, NAMCO, Blizzard, Vivendi Universal, THQ и много други големи имена в индустрията! Неговите усилия в СофтУни вече дават резултат след като успешно приключи неговата първа серия от курсове по 3D анимация при нас, а най-добре представилите се курсисти сформираха екип под името 3DCG Arts. Дейността на новосформираната компания се ориентира към разработката на продукти и услуги за игралната индустрия и новите течения в нея – добавена и виртуална реалност.

Ако желаете да станете част от този вълнуващ свят, то вие можете още днес да се запишете за новото ни обучение и да поемете по пътя към реализация в анимацията, моделирането!