Tech module - обхват
Преглеждайки учебния план в профила си, не ми става веднага ясно какво ще обхваща Tech modula-a. Единственият изпит за тези 4 месеца подготовка по Technology Fundamentals ли ще бъде? Това ли е целият материал, по който трябва да се подготвяме или има и друг материал/ други изпити? Ще има ли запознаване с други езици, освен C#? Ще фигурират ли те в изпита(ите) в края на Tech Module?
Може би на много от тези въпроси ще се даде отговор по време на курса, но едва ли е нужно да чакаме началото му, за да получим нужната информация. Можем да започнем подготовката по-рано, за да спестим излишна загуба на време. Поне аз така смятам.
Този курс част от Tech Module-a ли е? Не виждам и подготовка за изпит в края на курса. Сам по себе си линкът нищо не ми говори.
Няма изпит а защита на проект. Избира се една от изучаваните технологии и има защита на проекта след края на обучението. Описано е в линка за това го пращам.
От прочетеното не ми става ясно, дали проектите са един или няколко. Може би имаш няколко блог проекта на различни технологии, а накрая решаваш коя да ползваш като краен проект? Това поражда други въпроси:
1. Ако съм избрал технологията, с която искам да продължа, мога ли да прескоча останалите технологии и да се съсредоточа върху тази, която смятам да ползвам в бъдеще, например HTML+CSS+JS, за крайния проект?
2. Трябва ли да предавам домашни по останалите технологии, които няма да ползвам в бъдеще?