IT Basics
След като не минах 50% от изпита, който се проведе на 28.07 би следвало, че мога да се запиша поне на IT Basics курса, но не виждам никъде обявени дати на започване и т.н. Моля, ако някой е запознат какво трябва да правя, да ми разясни.
След като не минах 50% от изпита, който се проведе на 28.07 би следвало, че мога да се запиша поне на IT Basics курса, но не виждам никъде обявени дати на започване и т.н. Моля, ако някой е запознат какво трябва да правя, да ми разясни.
Изчакай да получиш имейл. Там вероятно ще има информация.
Здравей,
би трябвало да получиш мейл с разяснение.
Но все пак защо бързаш да записваш нещо, няма ли да е по- удачно да повториш Programming Basics още веднъж, така ще надградиш и затвърдиш знанията си и още Януари 2017 ще имаш възможност да запишеш Tech Module и да проодължиш успешно към целите , които си си поставил.
Разбира се може да се обадиш до Софт Уни или да попълниш контакнтата форма с въпроса си и от администрацията ще ти отговорят най- точно и подробно.
Успех!
Поне след като разгледах модулите на страницата на СофтУни, АйТи Бейсикс няма. най-добре звънни. Ето ти линка, към това, което гледах аз: https://softuni.bg/trainings/courses#professional-modules
Здравейте,
Този модул отпадна, като сега ще се провеждат изцяло професионално насочени такива.
Мисля, че вече отпадна IT Basics курса.