Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Galin91+deleted! avatar Galin91+deleted! 2 Точки

Качвани видea в курс " Programming Basics - октомври 2016"

Здравейте,
 Качват се по няколко видеа за всеки един отделен ден. Смисъл на 15ти октомри 2016 беше първия ден от курса. Като гледам в сайта са качени три клипа в секцията "Първи стъпки в програмирането" Дата: 15-ти октомври. Тези три видеа, едно след друго ли трябва да се гледат или няма значение кое от тях ще се гледа? Всички попринцип еднакви ли са или не?
 Благодаря.

0
Programming Basics 17/10/2016 23:12:11
Galin91+deleted!:
Получих правилния отговор.
koksibg avatar koksibg 895 Точки

Тези видеолекции са едни и същи - водени от различни лектори по различно време и предствавени по различен начин ( метод на преподаване), но означаващи едно и също - т.е. Всеки лектор си преподава материала по негов собствен начин, но като цяло всичките лекции от дадена тема на курса са едни и същи. Така, че няма значение коя лекция от дадена тема ще гледаш ( ако имаш възможност - ги гледай всичките, така ще прецениш и ще придобиеш по-ясна представа за какво става въпрос в лекцията - в случай, че лектора е пропуснал да каже нещо или да го обясни - др. лектор, който води същата лекция, но от напр. следобедната лекция може да го е обяснил). 

В случая са 3, защото се води една и съща лекция, но в 3 различни групи ( с 3 различни начални часове на лекцията).

1
stanchev1 avatar stanchev1 122 Точки

Здравей, материалът който се съдържа в 3-те видеа е един и същ просто това са записите на отделните лектори от различните групи.

Успех :)

0