С тия приятели ако са наблизо по-добре да вземете една топка и да отидете на някое игрище!!! :)))
Не играя игри, в които се правят неща от живота и мога да се насладя на удоволствието в действителността! Но виж трудно е да си елф или орк и да летиш с дракони или да правиш магии, вълшебни отвари, да си облечен в бляскава броня и така нататък и така нататък! :)))
Каквато и игра да играеш реалния свят винаги ще я бие по резолюция и детайлност,така че пристрастяването го допускаш само ти самият и можеш да го премахнеш по всяко време.
От CS ме отказа 11 годишен тъкмо когато щях да тръгвам по турнири. Винаги ще съм му благодарен :) Друг е въпроса за игри където влагаш пари и вечно гледат да те държат в депресия за да искаш още и още по нови картинки, но това в нашата мила родина не важи. Българинът е имунизиран срещу това да дава пари за виртуална собственост в измислен свят :D risingcities играя, като се сетя. Крайно неангажираща игра раздвижваща леко мозъчните клетки за самочуствие, а и радваща окото :)
Много игри играя,като се почне от AC-та през COD,Battlefield,GTA 5 (която все още не е компютърна де) и се стигне до игри като Gears of war,Uncharted (който пак са конзолни но смятам че и те влизат,все пак се правят на компютър) :). Left 4 Dead забравих да спомена.Та играя почти всичко читаво макар че напоследък нямам много време за това.Избягвам RPG-та че не ме кефят.
Иначе от класическите PC стратегий играя макар и малко стари да са C&C Tiberium sun,Red alert и дотам май.Наскоро пробвах и Dota 2 която ми допадна но трябва да отделя повече време за да я поиграя.