Първата игра, която играх сериозно беше quake2, а след нея quake3 oще по-сериозно. Участвал съм на турнири brag brag :)
После започнах да играя мод на quake 3 - defrag, в който целта е преминаване на нивото за най-бързото възможно време.
След това пропилях няколко години в WoW, за които не съжелявам, защото ми помогнаха да науча разговорим английски език.
Сега след като си купих CS GO играя само bunny hop и surf нива и съм много щастлив, че преоткривам trickjumping community-то в игра като Counter Strike :)
Всички игри с "колички" от тип NFS никога не са ми били интересни с 2-те си дименсии. Трябва си Z, иначе не е интересно :)
Аз си разпускам с Photoshop и NFS:World ,a ако някой приятел има време играем WorldOfWarcraft.Само ,че тъй като съм супер нов в програмирането последната ми игра,в която прекарвам по -голямата част от времето е Visual Studio :D:D:D:D:D ....Но всики казват ,че игрите са загуба на време ....Защо така ?! Аз лично предпочитам да разпусна с някоя интересна игра или може би разходка в парка или музика или фитнес ,отколкото да седя подпрял лакет на масата и юмрук в брадичката и да скролвам кой какво си е постнал във фейса (Това вече е загуба на време!)!!!!!
За съжаление вече не ми остава време за игра, но преди играех ReVolt, а когато ми омръзнеше - Chicken Invaders ![]()
Знам, че са меко казано детски, но просто ми харесват!
Когато успея да си освободя малко време задължително сядам да поиграя , защото честно казано ми носи невероятно удоволствие :) Преди и аз играех WOW и даже все още понякога си спомням с любов за моя Discipline Priest и за PVP битките по Азаротските battlegrounds, но това време отмина :) Сега честно казано имам все по-малко и по-малко време :( Опитвам се от няколко седмици да изиграя Darksiders 2 , дано след изпита най-накрая да го направя :)
Само WoW и Hearthstone! По два часа преди лягане. Винаги трябва да се намира време за забавление! Ако утре ме блъсне кола, предпочитам предната вечер да съм бил на кръчма с приятели, отколкото да съм писал домашно по С#. Всичко е добро в умерени количества - това се отнася както до забавленията, така и до работата.
Игрите AngularJS и NodeJS. Като цяло са голям филм докато победиш последния бос ( бъговете преди релиис )
Falling Rocks ![]()
Gamers can relate :D

Всичко на Blizzard :) По малко