blip & blop :-D
По принцип играя LoL в EUW също така Assassin's Creed DayZ CS GTA5 Payday 2 Mass Effect 3 COD Ghosts Battlefield 4 и доста други но за момента цъкам предимно DayZ и GTA 5
По принцип напоследък играя само WoW, Dota2, LoL, като цяло предимно през седмицата и предимно вечер. 1-вата почти съм я спрял, тъй като играя на ретайл и не мисля да си плащам за следващия месец. Другите 2 ги играя само ако има с кой.
Какво ще рече, че игрите са загуба на време ?! ЦЕЛТА на игрите е ДА ГУБЯТ време. Играеш защото имаш свободно време, което искаш да разпуснеш, не да се товариш с учене/работа/друго. Ако някои го правят с друга цел, то значи вече не играят.
Half Life, но говорим за чиста версия, без модове и т.н.
Ох...Ами сега? Айде ще спомена само игрите, които са ме открадвали от реалността най-наскоро, че иначе... Dota 2(най-вече), Sanctum 2, The Mighty Quest For Epic Loot (някой?), Left 4 Dead 2, Magicka: Wizard Wars, ВСИЧКО де що е мод за Warcraft 3 и съм винаги навит за малко Unreal и Warhammer 40k.
Преди доста играех Counter-Strike. С течение на времето намалих игрите , увеличих гледането на филми , ровене из нета , чатове и т.н. Понякога сега играя GTA IV или FIFA 14 :)
Нямам време вече за игри, колкото и да ми се иска да остава такова... Все пак когато тотално ми писне от всичко един StarCraft 2 винаги ми се отразява добре!
//За да не отварям нова тема
Преди 2-3 дни разбрах за 2048 а се оказа, че тя била доста популярна (така, се случва, като не обичам да ползвам социални мрежи :))
Аз играя тази версия.
За момента максималният ми резултат е 7152 точки (което е доста малко, на фона на рекорди по над 70K точки), но реално съм направил около 10тина игри.
Вие играете ли я? Какъв е най-високия ви резултат? Ползвате ли някакви алгоритми при събирането на числата?
// Полезна информация > What is the optimal algorithm for the game 2048? | 2048 @ reddit
Аз се зарибих преди една седмица на нея и рекорда ми е 13к не съм гледал никакви гайдове или нещо а просто Tryhard-вам :D и влагам някаква логика де, но не съм се задълбочил толкова много че да търся алгоритмите :)
Dota 1 Proffesional
Dota 2 for Fun
---
MMORPG ( Warcraft, Lineage II )
FPS ( Call of Duty, Battlefield )
S4 League, когато имам време разбира се. :)
От време на време играя LoL, преди цъках WoW. Нямам толкова време да играя игри, обаче когато имам свободно време или ми се доиграе си разцъквам. CS тотално съм го спрял. 10г. пропиляни в него ми стигат Но най-често си пускам LoL, защото играя с приятели - лафим си, драчим се, като цяло разпускаме заедно. Ааа и да не забравя Minecraft много цъках, ама няма много навити да правим разни щуротии.