Като 12-15 годишна цъках доста игри. Всякакви жанрове. Обичам да казвам, че който е играл игри навремето и се е научил да си ги инсталира сам и да се оправя с всички възможни "пиратски" проблеми за да ги подкара, значи от него ще излезне човек :D Да не говорим колко ми бяха полезни да науча английски, да мисля стратегически, да развивам различни умения като бърза реакция, мисъл, концентрация... определено не съжалявам, че играх. Просто сега нямам това време. Имам приятели геймъри и много им се кефя как могат по цял ден да щъкат из разни фентъзи светове, да водят войни и епични битки :D И мога само да се радвам за тях, че трудностите в живота не са ги настигнали все още.
В East ли си на лигата? Ако да - кажи как се пишеш да поциклим :D
п.п: Предполагам, че доста хора играят, може да си спретнем едно 5v5 premade custom-ка?
100% доста хора играят, просто още не са видяли пост-а.
Main акаунт-а ми е в West - lma0ooo
Иначе имам и акаунт в East само че е 22-ри lvl още го дигам за смърфче :D прати ми покана аз като влезна ще те добавя :)
смърф-а в East е 3nForce :)
Здравей,
Аз съм от Телерик и в един от курсовете трябваше да си направим блог - моя е точно на тема игри. Може да го погледнеш и ще добиеш идея какво играя. Иначе в момента - LOL, WoT, MC FTB, Salem, CraftWorld и още няколко текущи ... :)
Dota 2 естествено :)) ако има и желаещи за дота да пишат. ;)
Аз в момента чакам Reaper of Souls. Иначе - Diablo 3, Starcraft 2 и новите Castlevania в момента, но все по-рядко.
Каквото излезе и ми хареса играя, стига да имам време.
Same here :D