.NET Core в C# Web модула ?
Здравейте,
Въпросът ми е в C# WEB модула ще се изучава ли .NET Core, предполагам, че да, но все пак бих искал да попитам за по-подробна информация за това до колко ще се обучава, каква част от програмата е предвидена за него и ще се прави ли проект/приложение на .NET Core ?
Мисля, че е въпроса е доста важен.
Благодаря!
Добре, аз съм си задал въпроса в секцията C# Web, следователно това включва всички части на модула. Нали така? Значи въпроса си е на място.
В цитата по-горе не се споменава нищо за .Net Core, за който е и самият въпрос.
Нито отговаря на някои от слдвашите: ще има ли проект на .Net Core или каква част от пгорагамата ще е посветена на Core.
Ако влезеш в Учебен план и след това намериш модула C# Web, ще видиш, че първата част от модула C# Web Development Basics гласи: "Ще напишем собствен MVC framework на базата на C# и MS SQL Server....", което означава, че няма да се ползва в първата част, а във втората както ти написах по-горе. Описанието на курса гласи asp.net, не asp.net core, което отговаря на въпроса ти :)
ASP.NET Core очевидно е част от ASP.NET, та за това питам.
Също така Core в голямата степен отговаря на описанието от станицата на курса "...едно съвременно уеб приложение".
И предполагам след всичките цитати отговора на първоначалният въпрос е : Няма да се засяга темата за asp.Net Core.
Това исках да разбера.
Описанието може би е писано преди появата на Core и просто ми изглежда доста странно в курс за asp.net да не се спомене нищо за Core, но както и да е, явно каквото е описанието това е :)