Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
и с CTRL + F5 и с RUN, копчето което е горе в лентата.
Когато ползваш F5, прозореца се затваря, защото е изпълнил командите няма грешки и няма какво да чака. ако програмата която искаш да подкараш не изисква въвеждане на данни. но с CTRL+F5 би трябвало да чака натискане на бутон. пипал ли си настройки?
Не съм пипал никакви настройки. Рънвах скоро програма с въвеждане на цифри. Въведох си ги натиснах enter изписва нали отговора, но не ми остава време да видя какъв е. Изписва го за някъде, половин секунда и веднага затваря програмата още преди да съм видял отговора и това ме дразни. Има ли начин как да се увеличи това време или случайно ръчно да затварям?