Важни ли са графични приложения?
Здравейте, въпросът ми е до каква степен са важни графичните приложения в бейсик нивото? Грешка ли е да отделям цялото си време на конзолните приложения?
Здравейте, въпросът ми е до каква степен са важни графичните приложения в бейсик нивото? Грешка ли е да отделям цялото си време на конзолните приложения?
Графичните приложения са , за да те мотивират повече. Те не са включени в джъджа и не са част от домашните. Всеки си преценява сам. Ако ти се струват интересни можеш да ги направиш, но не са задължителни.
момчетата които водят лекциите в пловдив, споделиха че не намират смисъл в тях.Че няма смисъл просто да преписваме кода по указанията.По - добре да си блъскаме главите с актуалните задачи. Иначе визуално са доста представителни спор няма.
Ето това е което ме интересуваше! Мерси много за мнението.
Знам, че не присъстват в домашните и на изпита, но примерно лично ти би ли ме посъветвал да им обърна повече внимание?
Ами аз когато бях в Programming Basic си ги направих, но не защото трябва, а защото ми бяха доста интересни и знаех, че щях да видя различни нови неща, които пък да ми помогнат в бъдеще. Но това го правих, защото се справях добре и с домашните. Ако се затрудняваш с домашните наблегни на тях. Но ако ти остане време и ти са интересни можеш да си ги направиш :)
Нямам проблем с домашните. Правя ги много преди крайния срок. Също решавам и задачите от изпити които са дадени и започвам да гледам видео за материала който предстои и решавам повечето задачи и от следващото домашно и каквото не мога да разбера питам когато дойде време за присъствения час. Абе зарибил сам се за момента бая, но съм много в началото и не мога да определя много добре кое колко е важно и да си подредя приоритетите по важност. Аз лично бих предпочел да използвам свободното си време за да обърна внимание на задачите от бъдещия материал и в час да не гледам като в небрано лозе, но не съм сигурен дали това е правилно и заради това пуснах тази тема.