Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
stoiko.bogev avatar stoiko.bogev 78 Точки

Значение на поредността на курсовете?

Здравейте, искам да попитам в един професионален модул има ли значение в каква поредност се взимат курсовете. Например в Java Web Developer има курсовете:

 

Java Fundamentals

Java Web

JS Core

Front-End Development

Java DB Fundamentals

 

Трябва ли да съм минал Java Fundamentals за да запиша Java Web? Мислех да запиша два курса наведнъж, с кои курсове това е възможно след като съм минал някои определени такива преди това? Моля, предложете някаква поредност за да се ориентирам кога и какво да запиша. Благодаря предварително!

 

0
Въпроси за SoftUni 20/08/2017 13:06:33
stoiko.bogev:
[SOLVED]
Soprin avatar Soprin 105 Точки

Java Fundamentals - Java DB Fundamentals - Java Web тези трябва да са в тази поредност според мен. Другите два могат да бъдат в началото средата или края на обучението. За бази данни е добре да си минал Java Fundamentals за да си запознат с ООП . За Java web смятам че е задължително да си минал бази данни и ООП.

2
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

Като човек минал програмата по c#(която е еквивалентна на джава-та) бих те посъветвал да ги изкараш в тази последователност: Java Fundamentals - Java DB Fundamentals - JS Core ->Java Web. A Front-End Development можеш да изкараш паралелно с някой от другите модули, ако не ти твърде натоварено.

1
stoiko.bogev avatar stoiko.bogev 78 Точки

Благодаря ви за отговорите!

0