Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
E.Erol avatar E.Erol 13 Точки

3 курса те делят от уменията на добрия QA инженер!

Здравейте, Честита нова година!
Напълно начинаещ съм и се записах за курса Programing Basic 2018 - Януари, който почва тая Събота на 6-ти. Днеска получих имейл от СофтУни, че мога да се запиша за 3 курса едновременно.

Цялостното обучение е с продължителност от 8 месеца и включва 3 курса – QA Fundamentals, Fundamentals of Programming (with C#) и QA Automation, които ще ти позволят да усвоиш основите на професията и програмирането и да ги надградиш до степен „професионалист“! 

Някой по-напред в нещата може ли да ми каже дали да почна на 6-ти Януари Programing Basic и после Tech Module и т.н. или е по-добре да се запиша за тези 3 курса?
Благодаря предварително!

0
Programming Basics 02/01/2018 22:59:59
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки
Best Answer

Здравейте E.Erol,

Благодаря Ви за запитването. Курсът Programming Basics Ви дава основни познания по програмиране и Ви подготвя за приемния изпит, който е задължителен, за да продължите обучението си в професията софтуерно инженерство. Tech Module е първият задължителен модул от учебния план. Курсовете за които говорите - QA, са част от отворените курсове на SoftUni и Ви дават допълнителни знания и умения. Те ще Ви помогнат по време на обучението Ви, но не са задължителни. Тоест Вие сами избирате кои отворени курсове да запишете, така че да съберете нужния брой кредити.

Поздрави,

0
vasildiavolo avatar vasildiavolo 12 Точки

Здравейте,

Пиша тук, за да не създавам цяла нова тема. Записах се и аз за курса, започващ на 6-ти януари, в сайта излиза, че съм успешно записан присъствено, дори си избрах група, но не съм получил въвеждащия мейл. Писах на info@softuni, но нямам отговор от там, а предполагам има важни неща във въпросния мейл. Моля за съдействие :)

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Привет vasildiavolo ,

Изпратих Ви отново имейл по пощата, моля проверете. Ако все още не е доставен, пишете ми тук.

Поздрави,

Митко

0
vasildiavolo avatar vasildiavolo 12 Точки

Получих го.

Благодаря много!

0
Kristian8606 avatar Kristian8606 41 Точки

Честита 2018-та година !

По добре изкараи първо basic курса за да имаш основни познания защото тези курсове са за напреднали и няма да разбереш за какво иде реч.

0
delian1914 avatar delian1914 98 Точки

В момента карам Fundamentals of Programming (with C#) ноември 2017. Курса е много интензивен. Преподава се материал от Programing Basic и почти целият от Programming Fundamentals за 8 седмици. Моят съвет към участниците e да са усвоили материала поне до for цикли/масиви и да имат представа от хештаблици преди да записват курса. 

Поздрави!

0
HristovJ avatar HristovJ 2 Точки

Здравейте, ще бъдат ли достъпни видеата от курса QA Fundamentals за хора, които не са се записали онлайн или присъствено?

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Здравейте, видеата ще са достъпни, единствено трябва е да имате профил и да се логнете :)

Поздрави,

Митко

0